Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπιράγκι: «Θέλουμε εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό»

Μπιράγκι: «Θέλουμε εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/5/2024 18:03
Τους ποδοσφαιριστές της Φιορεντίνα εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (29/5) τελικού του Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena», ο αρχηγός της ιταλικής ομάδας, Κριστιάνο Μπιράγκι.

Ο έμπειρος μπακ-χαφ σημείωσε στις δηλώσεις του ότι οι «Βιόλα» θέλουν εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό, ενώ μεταξύ άλλων στάθηκε στην πρόοδο που έχει κάνει η Φιορεντίνα με τον Βιτσέντζο Ιταλιάνο στον πάγκο της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπιράγκι:

Για τον περσινό χαμένο τελικό με τη Γουέστ Χαμ: «Πάντα σκέφτομαι την απώλεια του περσινού τελικού. Ήταν μόλις πριν από ένα χρόνο και η πληγή είναι ακόμα ωμή, τόση πικρία από την πλευρά μας και από εκείνη των οπαδών που ήρθαν στην Πράγα. Τώρα είμαστε εδώ και κάναμε καλά που φτάσαμε εδώ. Είμαστε αήττητοι από τα προκριματικά και έτοιμοι για την πρόκληση να μετατρέψουμε την απογοήτευση της περασμένης σεζόν σε κάτι θετικό.

Ο περσινός τελικός εξακολουθεί να πονάει. Είναι μια φρέσκια πληγή, αλλά κάναμε καλά που επιστρέψαμε εκεί και το κάναμε αήττητοι σε αυτή τη διοργάνωση. Θα δώσουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε αυτό το αρνητικό συναίσθημα από πέρυσι. Το αίσθημα της εκδίκησης είναι εκεί. Από όλους όσοι ήταν εκεί πέρυσι: από τον προπονητή, τους παίκτες, το προσωπικό. Πέρυσι δεν αξίζαμε να χάσουμε έτσι, αλλά οι τελικοί είναι έτσι.

Θέλουμε να παίξουμε έναν σπουδαίο αγώνα και να πάρουμε αυτό το τρόπαιο για όσα κάναμε αυτά τα τρία χρόνια με τον Ιταλιάνο, για την αγάπη των φιλάθλων, για εκείνους που δεν είναι πια εδώ. Έχουμε χίλιους λόγους για να κερδίσουμε. Ανυπομονούμε να μπούμε στο γήπεδο. Θέλουμε να κερδίσουμε»
.

Για τη βελτίωση της Φιορεντίνα με τον Ιταλιάνο στον πάγκο της: «Η ανάπτυξη της ομάδας ήταν εκθετική. Το νιώθουμε κάθε μέρα. Την επόμενη σεζόν θα αγωνιστούμε και πάλι σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχουμε παίξει περισσότερα από 100 παιχνίδια τα τελευταία δύο χρόνια.

Ήταν τρία υπέροχα χρόνια και το αυριανό αποτέλεσμα δεν θα το αλλάξει αυτό. Το παιχνίδι θα είναι σημαντικό για να τελειώσουμε τη σεζόν με επιτυχία και να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο που κυνηγάμε εδώ και δύο χρόνια»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.