Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιταλιάνο: «Επιπλέον πρόκληση για εμάς ο τελικός στην Αθήνα, όταν κερδίζεις την Άστον Βίλα είσαι καλή ομάδα»

Ιταλιάνο: «Επιπλέον πρόκληση για εμάς ο τελικός στην Αθήνα, όταν κερδίζεις την Άστον Βίλα είσαι καλή ομάδα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/5/2024 13:48
O Βιτσέντζο Ιταλιάνο με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA αναφέρθηκε στον μεγάλο τελικό του Κόνφερενς Λιγκ με τον Ολυμπιακό (29/5 22:00) στην OPAP Αrena τονίζοντας πως είναι μεγάλη πρόκληση για τους «βιόλα» το γεγονός πως παίζουν στην Ελλάδα.

Ο Ιταλός προπονητής, που το πιθανότερο είναι πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την ομάδα, στάθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που απέκλεισε την Άστον Βίλα δεν γίνεται να μην είναι καλή ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε πολύ περήφανοι. Όλοι είναι ευχαριστημένοι. Έχουμε παίξει σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση για δύο συνεχόμενα χρόνια και φτάσαμε στον τελικό και τις δύο φορές. Είναι μεγάλη χαρά και είναι η συσσώρευση σκληρής δουλειάς σε τρία υπέροχα χρόνια.

Την περασμένη σεζόν είχαμε ένα υπέροχο ταξίδι, αν και το τέλος δεν ήταν τόσο υπέροχο. Φέτος το έχουμε επαναλάβει, κάτι που δεν ήταν εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γιατί η Φιορεντίνα δεν έχει κερδίσει τρόπαιο εδώ και πολλά χρόνια. Έχουμε την ίδια ευκαιρία με πέρσι και αυτή τη φορά θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα. Ελπίζω οι προσπάθειές μας, η σκληρή δουλειά μας, όλη η λεπτομερής προσοχή που δώσαμε σε αυτήν τη διοργάνωση να μας φέρουν το κερασάκι στην τούρτα.

«Αν καταφέρεις να κερδίσεις έναν ημιτελικό σε δύο παιχνίδια κόντρα στην Άστον Βίλα, πρέπει να είσαι καλός. Και θα είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι για αυτούς. Ομολογουμένως, δεν είναι το γήπεδό τους, αλλά θα συνεχίσουν να παίζουν στην πόλη τους. Νομίζω ότι αυτό είναι μία επιπλέον πρόκληση για εμάς.

Μόλις μπεις στο γήπεδο όμως, μόλις ο διαιτητής ξεκινήσει τον αγώνα και είσαι εκεί, όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Θα πρέπει απλώς να επικεντρωθούμε στο να νικήσουμε έναν αντίπαλο που, για μένα, έχει ποιότητα, ικανότητες και θα προσπαθήσουμε, όπως κάνουμε πάντα, να πάρουμε το μέγιστο από το παιχνίδι.

«Θα ήταν μια τεράστια ανταμοιβή για αυτούς, για όλα όσα έκαναν τις δύο τελευταίες σεζόν σε αυτόν τον διαγωνισμό. Η Φιορεντίνα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα εδώ και τρία χρόνια. Συνεχίζουμε να τα πηγαίνουμε καλά στη Conference League και τιμούμε ένα σπουδαίο τουρνουά.

Για μένα, αυτό είναι το επίπεδο στο οποίο πρέπει να παραμείνει η Φιορεντίνα, ένα υψηλό επίπεδο. Μπορούν να το κάνουν. Αυτό θέλουν οι άνθρωποι και αυτό για το οποίο φώναζαν, αυτό είναι το επίπεδο στο οποίο πρέπει να λειτουργούμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.