Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η απόλυτη προσφορά χωρίς κατάθεση* συνεχίζεται στη Stoiximan!

Η απόλυτη προσφορά χωρίς κατάθεση* συνεχίζεται στη Stoiximan!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/6/2024 16:28
Οι προσφορές και τα δώρα* σε περιμένουν όσο η EURO δράση συνεχίζεται αμείωτη.

Από τις 25/6 έως και τις 06/7 η Stoiximan αναβαθμίζει την απόλυτη προσφορά, για τα νέα μέλη της.

To EURO φέρνει κουπόνι efood αξίας 15€ και το επίσημο album της διοργάνωσης - *Ισχύουν όροι & προϋποθέσειςΚάνοντας την εγγραφή σου για πρώτη φορά στη Stoiximan παίρνεις αυτόματα και χωρίς κατάθεση δύο super έπαθλα*, για να απολαύσεις το παιχνίδι σου σε sportsbook & live casino.

Μόλις κάνεις την πρώτη σου κατάθεση, θα κερδίσεις επιπλέον των δύο άλλων επάθλων* κι ένα κουπόνι αξίας 15€ από το efood, καθώς επίσης και το επίσημο album του EURO 2024 μαζί με 100 αυτοκόλλητα για να ξεκινήσεις τη συλλογή σου.

– Δωρεάν παιχνίδι καθημερινά με το Europe Stars! Ανακαλύπτεις τα αστέρια του Euro και διεκδικείς εντελώς δωρεάν *πλούσια έπαθλα, καθημερινά! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Να θυμάσαι πως καθημερινά, μπορείς να απολαμβάνεις, εντελώς δωρεάν*, και σε κλίμα άκρως ποδοσφαιρικό και προσαρμοσμένο στο EURO 2024, το νέο Europe Stars, διεκδικώντας μεγάλα έπαθλα*.

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις