Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόντης: «Θέλουμε να κάνουμε είκοσι τα τρόπαια στο Κύπελλο»

Κόντης: «Θέλουμε να κάνουμε είκοσι τα τρόπαια στο Κύπελλο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/5/2024 16:29
Ο Χρήστος Κόντης μίλησε στην κοινή συνέντευξη Τύπου εν όψει του τελικού Κυπέλλου με τον Άρη τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός είναι αισιόδοξος για τη νίκη.

Ο προπονητής των «πράσινων» επισήμανε πως δεν υπάρχει φαβορί σε αυτήν την αναμέτρηση και πως ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που έχει μάθει να σηκώνει τρόπαια και γι' αυτό θέλει να πάρει το 20ο του Κύπελλο.

Αναλυτικά:

Για την ισορροπία στα αποτελέσματα των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν και το αν υπάρχει φαβορί:

«Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί. Όποιος το θέλει περισσότερο το παίρνει. Είμαστε προετοιμασμένοι. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον. Θα υπάρχει ένα πλάνο, το ταλέντο των ποδοσφαιριστών και όποιος το θέλει περισσότερο θα το κερδίσει».

Για το ότι είναι δύο Έλληνες προπονητές σε έναν ελληνικό τελικό

«Νιώθουμε πολύ όμορφα και περήφανα. Μακάρι και στο μέλλον να βρεθούν σε αυτή την θέση κι άλλοι Έλληνες προπονητές, Θεωρώ πως αύριο θα είναι μία πολύ καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό».

Για το αν πάρει κι άλλον τίτλο ο Κόντης μετά από αυτόν που έχει στην Κύπρο:

«Καταρχάς έχω τέσσερις τίτλους, ο ένας ήταν στην Κύπρο. Είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε πίστη και ποδοσφαιριστές με απίστευτη ποιότητά. Έχουμε έναν σύλλογο που έχει μάθει να σηκώνει τίτλους. Αυτό δείχνει η ιστορία της ομάδας, Θέλουμε να κάνουμε 20 τα τρόπαια».

Για το αν είναι εύκολο να αλλάξει πράγματα μέσα σε μία εβδομάδα:

«Θεωρώ πως το έργο του προπονητή είναι πολύ εύκολο όταν έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Άρα για εμένα είναι εύκολο όταν έχω ποδοσφαιριστές σαν τον Φώτη και τα άλλα παιδιά. Με ταλέντο και ποδοσφαιρική ευφυία . Γνωρίζω άριστα τους παίκτες και τον σύλλογο. Προσωπικά μου ειναι πολύ εύκολο να παρέμβω».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.