Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιωαννίδης: «Ο στόχος μας είναι να φέρουμε το τρόπαιο στην Αθήνα»

Ιωαννίδης: «Ο στόχος μας είναι να φέρουμε το τρόπαιο στην Αθήνα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/5/2024 16:13
Τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο (25/5), ο αρχηγός της ομάδας, Φώτης Ιωαννίδης.

Ο χαρισματικός επιθετικός του «τριφυλλιού» σημείωσε πως οι «πράσινοι» έχουν προετοιμαστεί πολύ καλά την εβδομάδα που πέρασε, ενώ στόχος είναι φυσικά τόσο η κατάκτηση του τροπαίου, όσο και η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού «εισιτηρίου» για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιωαννίδης ενόψει τελικού:

Για την προετοιμασία της ομάδας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πολύ εντατικά. Είναι ο μοναδικός μας στόχος. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά. Ο στόχος είναι ένας, να φέρουμε το τρόπαιο στην Αθήνα. Και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για το αν υπάρχει πίεση με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός «παίζει» και την ευρωπαϊκή του παρουσία την επόμενη σεζόν: «Είμαστε επαγγελματίες, κρινόμαστε γι’ αυτό. Έχουμε μπροστά μας 90 ή 120 λεπτά και πρέπει να φέρουμε εκτός από Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό «εισιτήριο» γιατί είναι πολύ σημαντικό να παίζει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη».

Για την απουσία του στα τελευταία ματς, την αλλαγή προπονητή και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Το κλίμα μεταξύ των παικτών ήταν πάντα σε καλό επίπεδο. Ο κόουτς μας ξέρει, γνωρίζει τους πάντες, ξέρει τι χρειαζόμαστε. Μας έχει βοηθήσει πολύ. Το δείξαμε και στο τελευταίο ματς. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για τον τελικό και θα το κάνουμε και σήμερα ώστε να είμαστε στο 1000% για το αυριανό ματς».

Για το αν τον αγχώνει το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ποντάρει πολλά επάνω του: «Όχι, είναι κίνητρο για εμένα. Εγώ το δημιούργησα αυτό και δεν είναι βάρος. Είναι η δουλειά μου αυτή. Θέλω να βοηθάω τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει τους στόχους του και θα τα δώσω και πάλι αύριο όλα για να γίνω επιδραστικός και πάλι».

Για την απουσία του κόσμου στον τελικό: «Είναι σημαντικό να είναι ο κόσμος μας δίπλα, τον έχουμε συνηθίσει πλάι μας. Θεωρώ πως κάθε Έλληνας θα καταλάβει πως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, χαρά. Έχω την εντύπωση πως στα επόμενα χρόνια θα φέρουμε φιλάθλους στο γήπεδο και από τις δύο ομάδες ώστε να έχουμε και εμείς στήριξη και ο τελικός να γίνεται όπως πρέπει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.