Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρομάριο: «Κλέφτης και π…ς γιος ο Μπλάτερ» (video)

Ρομάριο: «Κλέφτης και π…ς γιος ο Μπλάτερ» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2014 15:44
Σκληρές εκφράσεις κατά του προέδρου της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ και του γενικού γραμματεία, Ζερόμ Βάλκε χρησιμοποίησε ο Ρομάριο σε τηλεοπτική του συνέντευξη στη βραζιλιάνικη τηλεόραση.

Σφοδρή επίθεση κατά του Μπλάτερ και του Βάλκε εξαπέλυσε ο Ρομάριο κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης του στο βραζιλιάνικο ESPN, καθώς ο βετεράνος επιθετικός και πλέον μέλος του κογκρέσου στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον πρόεδρο της FIFA «κλέφτη, διεφθαρμένο και π… γιο»!

Αφορμή ήταν τα υπέρογκα ποσά που έχει ξοδέψει η Βραζιλία για το Μουντιάλ την ώρα που ο λαός της χωράς περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, με τον πρώην άσο να δηλώνει: «αυτοί θα πλουτίσουν με το δικό μας Παγκόσμιο Κύπελλο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρομάριο:

«Ο Βάλκε είναι ένας από τους μεγαλύτερους απατεώνες στον παγκόσμιο αθλητισμό. Εκβιάζουν μαζί με τον Μπλάτερ, που είναι κλέφτης, διεφθαρμένος και π… γιος. Συγγνώμη για τις εκφράσεις, αλλά αυτές τους χαρακτηρίζουν. Αυτοί θα πλουτίσουν με το δικό μας Παγκόσμιο Κύπελλο και όλα θα είναι καλά.

Έχουμε ξοδέψει ένα παράλογο ποσό για το Μουντιάλ και δίνουμε όλο και περισσότερα χρήματα. Η Βραζιλία έχει πολλούς κλέφτες, αυτή είναι η αλήθεια. Θα πρέπει να υποστηρίξουμε την ομάδα μας μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από αυτό έχουμε ήδη χάσει
»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.