Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δίνει «ανάσες» σε Σαλίνο και Μανωλά ο Μίτσελ

Δίνει «ανάσες» σε Σαλίνο και Μανωλά ο Μίτσελ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2014 15:33
Χωρίς τους Σαλίνο και Μανωλά θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό ο Ολυμπιακός , καθώς ο Μίτσελ προτίμησε να τους ξεκουράσει εν όψει του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Πανθρακικό στο άδειο λόγω τιμωρίας «Καραϊσκάκη» έμειναν οι Σαλίνο και Μανωλάς, καθώς ο Μίτσελ προτίμησε να τους δώσει ανάσες εν όψει του επαναληπτικού της Τετάρτης με τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Δημήτρης Σιόβας και Αριέλ Ιμπαγάσα όπως και οι Ιβάν Μαρκάνο και Χαβιέρ Σαβιόλα οι οποίοι ανεβάζουν ρυθμούς και υπάρχει αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να βρεθούν στην αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρες, Σάμαρης, Σέποβιτς, Τόρες, Βαλντές.

Από την άλλη, με αρκετές απουσίες θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ο Πανθρακικός, καθώς ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Τζάνη και Παπαγεωργίου και τους τραυματίες Κουτσόπουλο, Κάσες, Ίγκορ και Σέρεμετ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.