Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βενγκέρ: «Καλός στις βουτιές ο Ρόμπεν»

Βενγκέρ: «Καλός στις βουτιές ο Ρόμπεν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2014 07:29
Ως φανταστικό παίκτη αλλά και πολύ καλό στις… βουτιές χαρακτήρισε τον Άριεν Ρόμπεν ο Αρσέν Βενγκέρ μετά την αποκλεισμό της Άρσεναλ από τη Μπάγερν.

Με τον Άριεν Ρόμπεν τα έβαλε ο Αρσέν Βενγκέρ αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Άρσεναλ από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός άσος των Βαυαρών κέρδισε πέναλτι και στο δεύτερο παιχνίδι της Μπάγερν με την Άρσεναλ και αυτό δεν το άφησε ασχολίαστο ο Αλσατός τεχνικός ο οποίος είχε κατηγορήσει τον διεθνή άσο και για την ενέργεια του στο πρώτο παιχνίδι:

«Ο Ρόμπεν είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής όσο καλός είναι στο να παίρνει κάτι… από το πουθενά. Μόλις προσπερνάει έναν αντίπαλο στην περιοχή, κατεβάζει ταχύτητα, πέφτει και παίρνει πέναλτι», τόνισε ο Βενγκέρ.

Μάλιστα ο ίδιος χαρακτήρισε καθοριστική για την πρόκριση την αποβολή του Βόιτσεχ Σέζνι στον πρώτο αγώνα, ενώ πρόσθεσε πως η Μπάγερν παρουσιάζει περισσότερες αδυναμίες σε σχέση με την περσινή σεζόν:

«Η αποβολή του τερματοφύλακά μας στο πρώτο ματς, αποδείχθηκε καθοριστική για τον τρόπο με τον οποίο κύλησαν τα δύο παιχνίδια. Καλή επιτυχία στη Μπάγερν για τη συνέχεια, όμως έχω να πω ότι είναι μια ομάδα με περισσότερες αδυναμίες από την περσινή σεζόν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.