Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καρφιά» Ζέεντορφ σε Αλέγκρι

«Καρφιά» Ζέεντορφ σε Αλέγκρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2014 07:19
Αιχμές κατά του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την δουλειά που έκανε όσο βρίσκονταν στη Μίλαν, άφησε ο Κλάρενς Ζέεντορφ ο οποίος δήλωσε ότι έχει βρει μια ομάδα χωρίς ιδανική φυσική κατάσταση, ενώ έκανε λόγο πως οι παίκτες εμφάνισαν ψυχολογικά προβλήματα μόλις δέχθηκαν το δεύτερο γκολ από την Ατλέτικο.

Απογοητευμένος για τον αποκλεισμό της Μίλαν από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη βαριά ήττα με 4-1 από την Ατλέτικο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο «sky italia» ο Κλάρενς Ζέεντορφ.

Μάλιστα ο Ολλανδός τεχνικός άφησε αιχμές κατά του προκάτοχου του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όσον αφορά την κατάσταση της Μίλαν, τονίζοντας πως οι παίκτες δεν βρίσκονται στα ιδανικά επίπεδα φυσικής κατάστασης:

«Το έχω ξαναπεί ότι το επίπεδο της φυσικής κατάστασης που βρήκα στην ομάδα δεν ήταν το ιδανικό. Αυτό ήταν φυσικό από τη στιγμή που από την αρχή της σεζόν η ομάδα βρέθηκε να κυνηγά στο πρωτάθλημα... Μπορεί να αντιδράσει μια φορά, αλλά μετά από ένα δεύτερο `χτύπημα' δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα δεν μπόρεσε να λειτουργήσει με την κατάλληλη αποφασιστικότητα για να παλέψει» δήλωσε ο Ζέεντορφ ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως η ομάδα του εμφάνισε ψυχολογικά προβλήματα όταν δέχτηκε το δεύτερο γκολ:

«Μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε ότι μετά το δεύτερο γκολ η ομάδα είχε μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Το δεύτερο γκολ μας έσβησε τα φώτα και πήρε όλη την ενέργεια από την ομάδα».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Αναλύσαμε όλοι μαζί την κατάσταση. Ασφαλώς το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν σημαντικός στόχος για μας, αλλά και οικονομικά για το σύλλογο. Παίξαμε καλά στο πρώτο ματς και σήμερα στο πρώτο ημίχρονο. Δείξαμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε στα ίσια την Ατλέτικο, αλλά δεν διατηρήσαμε σταθερή εικόνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.