Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Όσο έχει Μπεν, δεν πέφτει!

Σούπερ Λιγκ: Όσο έχει Μπεν, δεν πέφτει!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2014 21:30
Με τον Μοχάμεντ Μπεν να πετυχαίνει χατ-τρικ (43’, 84’, 86’) και να φτάνει τα 13 γκολ στην Σούπερ Λιγκ, η Βέροια κέρδισε με 3-0 την Καλλονή στο ΟΑΚΑ, παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 51’ και απομακρύνθηκε από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Έχει βαλθεί να τη σώσει μόνος του! Μια εβδομάδα μετά το νικητήριο γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις κόντρα στον ΠΑΣ, ο Μπεν σημείωσε χατ-τρικ κόντρα στην Καλλονή, χαρίζοντας ακόμα μια τη νίκη (3-0) στη Βέροια η οποία απομακρύνθηκε από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, η Βέροια είχε την υπεροχή και στο 43’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Μπεν να κάνει ωραία κούρσα και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα της Ημαθίας.

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν στην επανάληψη, όταν ο Σισοκό άφησε την Βέροια με δέκα παίκτες στο 51’, με αποτέλεσμα η Καλλονή να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση, έχοντας και δοκάρι με τον Λεοζίνιο στο 54’, όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Καντιμοίρη.

Έτσι, στο 84’ ο Μπεν κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην Βέροια.

Όμως ο Γάλλος δεν έμεινε εκεί, καθώς δύο λεπτά μετά εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Χογκ και με σουτ στην κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 3-0, φτάνοντας τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα (ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση των σκόρερ με Μπεργκ, Παπαδόπουλο και Σολάρι).

Με αυτή τη νίκη, η Βέροια έφτασε τους 27 βαθμούς και ανέβηκε στην 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ, με την Καλλονή να μένει στους 33 και να μην «ξεμπερδεύει» ακόμα με την παραμονή της.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.