Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζέεντορφ: «Να τιμήσουμε τη φανέλα της Μίλαν»

Ζέεντορφ: «Να τιμήσουμε τη φανέλα της Μίλαν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2014 21:19
Εμφάνιση που θα είναι αντάξια της φανέλας της Μίλαν ζήτησε από τους παίκτες του ο Κλάρενς Ζέεντορφ ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα των «ροσονέρι» με την Ατλέτικο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με την Ατλέτικο να έχει το προβάδισμα μετά το 1-0 στο «Σαν Σίρο», η Μίλαν χρειάζεται να ανατρέψει τα δεδομένα στο «Βιθέντε Καλντερόν» για να πάρει αυτή την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα όπως δήλωσε ο Ζέεντορφ, η Ατλέτικο είναι το φαβορί, ωστόσο οι παίκτες του θα παίξουν επιθετικά με στόχο να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν αυτή την πρόκριση για τα προημιτελικά:

«Η Μίλαν έχει μεγάλη ιστορία και θα πρέπει να τιμήσουμε τη φανέλα του συλλόγου. Πρέπει να παλέψουμε ως ομάδα και να παίξουμε με την καρδιά μας. Η προσέγγιση μας για το αυριανό παιχνίδι θα είναι παρόμοια με αυτή του πρώτου αγώνα. Θα είμαστε επιθετικοί και θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε.

Αρκετές φορές στο παρελθόν έχω βρεθεί σε καταστάσεις που δεν ήμασταν το φαβορί, ακόμα και σε χρονιές που πετυχαίναμε σημαντικά πράγματα. Η Ατλέτικο είναι το φαβορί, έχει το προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι, όμως τα πάντα είναι ανοιχτά για την πρόκριση
».

Ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Ντιέγκο Σιμεόνε:

«Η Ατλέτικο παίζει ωραίο ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια. Είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο και έχουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Σεβόμαστε τα δυνατά τους σημεία, τα οποία θέλουμε να περιορίσουμε. Για τον Σιμεόνε δεν έχω να πω τίποτα. Τα λέει όλα η πορεία του. Ο Ντιέγκο Κόστα είναι φανταστικός παίκτης, όμως και εμείς έχουμε τον Μπαλοτέλι» δήλωσε ο Ζέεντορφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.