Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρντιόλα: «Επικίνδυνη η Άρσεναλ, πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Γκουαρντιόλα: «Επικίνδυνη η Άρσεναλ, πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2014 18:25
Μόνο σίγουρη δεν θεωρεί την πρόκριση της Μπάγερν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ο Πεπ Γκουαρντιόλα ο οποίος δήλωσε πως η Άρσεναλ είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και θα παλέψει για την ανατροπή στην Γερμανία.

Μπορεί η νίκη της Μπάγερν με 2-0 στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ να δίνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους Βαυαρούς, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως η ομάδα που θα πρέπει να προσέξει για άλλα 90 λεπτά, εάν θέλει να πάρει την πρόκριση:

«Η νίκη μας με 2-0 στο Λονδίνο ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για μας, όμως είναι και επικίνδυνο. Έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση, όμως πρέπει να προσέξουμε πολύ στο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Πρέπει να τα δώσουμε όλα.

Η Άρσεναλ είναι πολύ ποιοτική ομάδα, οπότε θα πρέπει να πάρουμε την κατοχή και να μην τους επιτρέψουμε να σκοράρουν Είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και κάθε παίκτης της έχει τεχνικές αρετές με την μπάλα στα πόδια, ειδικά οι Καθόρλα, Οζίλ, Ροσίτσκι και Αρτέτα. Μπορούν να φτιάξουν δύο-τρεις πολύ καλές ευκαιρίες σε τρία λεπτά. Όλα είναι πιθανά για την πρόκριση
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.