Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Μεγάλη πρόκριση για τη Μαρσέιγ στα πέναλτι, σφράγισαν το «εισιτήριο» για τους «4» και οι Ρόμα, Αταλάντα και Λεβερκούζεν (videos)

Γιουρόπα Λιγκ: Μεγάλη πρόκριση για τη Μαρσέιγ στα πέναλτι, σφράγισαν το «εισιτήριο» για τους «4» και οι Ρόμα, Αταλάντα και Λεβερκούζεν (videos)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/4/2024 01:11
Μόλις μία ανατροπή σημειώθηκε στις ρεβάνς των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ, με τα ζευγάρια των ημιτελικών της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης να γίνονται απόψε γνωστά.

Στους «4» λοιπόν η Μαρσέιγ θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στις 2 Μαΐου στη Γαλλία και τη ρεβάνς της Ιταλίας να ακολουθεί στις 9 Μαΐου, ενώ η Ρόμα θα κοντραριστεί με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν επίσης στις 2 Μαΐου με την πρώτη αναμέτρηση να λαμβάνει χώρα στην Ιταλία και τη ρεβάνς της 9ης Μαΐου να ακολουθεί στη Γερμανία.

Μόνοι οι Μασσαλοί «επέζησαν» μετά την ήττα τους στον πρώτο αγώνα

Στην πιο συγκλονιστική ρεβάνς της βραδιάς, η Μαρσέιγ ανέτρεψε το εις βάρος της 2-1 του πρώτου αγώνα στο «Ντα Λουζ», παίρνοντας τελικά την πρόκριση κόντρα στη Μπενφίκα στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2 κι ενώ ο Μουμπανιά είχε ισοφαρίσει τη σειρά με γκολ στο 79’.



Όσον αφορά τον ιταλικό «εμφύλιο», η Ρόμα υπερασπίστηκε με σθένος το 0-1 του πρώτου σκέλους στο Μιλάνο και επικράτησε της Μίλαν με 2-1 και στο «Ολίμπικο». Η ομάδα του Ντε Ρόσι άνοιξε γρήγορα το σκορ με τον σκόρερ του πρώτου ματς, Μαντσίνι, να βρίσκει δίχτυα στο 12’, ενώ δέκα λεπτά μετά, ο Ντιμπάλα έκανε δύο τα τέρματα των «Τζιαλορόσι», οι οποίοι μπορεί να έμειναν με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Τσελίκ στο 31’, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 85’ με τον Γκάμπια.



Περνώντας στο ματς του Λονδίνου, η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε νωρίς απέναντι στη Μπάγερ Λεβερκούζεν με το τέρμα του Αντόνιο στο 13ο λεπτό και χρειαζόταν ακόμη ένα γκολ για την παράταση, όμως η ομάδα του Αλόνσο, στην αγαπημένη της συνήθεια ήτοι να σκοράρει στα τελευταία λεπτά, ισοφάρισε στο τελικό 1-1 με το τυχερό γκολ του Φρίμπονγκ στο 89’ και σε συνδυασμό με τη νίκη της στη Γερμανία με 2-0, πήρε έστω και δύσκολα την πρόκριση για την επόμενη φάση.



Κλείνοντας, στο Μπέργκαμο, η Λίβερπουλ είχε να ανέβει ένα «βουνό» μετά το 0-3 των Ιταλών στο «Άνφιλντ» και το μόνο που κατάφεραν οι «Reds» ήταν να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα της Αταλάντα, ωστόσο το τέρμα του Σαλάχ από την «άσπρη βούλα» στο 7’ δεν ήταν επ’ ουδενί αρκετό για τους Άγγλους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.