Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: «Απαγόρευση εισόδου και πρόστιμο 500 ευρώ σε όποιον βρεθεί χωρίς εισιτήριο στο όνομα του»

Ολυμπιακός: «Απαγόρευση εισόδου και πρόστιμο 500 ευρώ σε όποιον βρεθεί χωρίς εισιτήριο στο όνομα του»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/4/2024 15:55
Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση του προειδοποίησε τους φιλάθλους του να μην προσέλθουν στο γήπεδο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο διότι θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ.

Κατάμεστο αναμένεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον αποψινό (11/4) ιστορικό προημιτελικό του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε για το Κόνφερενς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μέσω ανακοίνωσης ενημέρωσαν τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τις απαγορεύσεις σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας. Μεταξύ άλλων τους προειδοποίησαν να μην προσέλθουν στο γήπεδο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο διότι θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ.

Αναλυτικά:

«ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙ»

Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας που ισχύουν πλέον:

• Δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης.

• Δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού χώρου και του χώρου των αποδυτηρίων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα , για οποιοδήποτε λόγο.

• Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.

• Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: ακόμα και για τα παιδιά (κάθε ηλικίας).

• Όσοι βρεθούν από την Αστυνομία χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ.


Σχόλιο:

billmaz 11/4/2024 16:15

Άρχισε η καινούργια ταλαιπωρία

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.