Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δήμαρχος Μπριζ: «Ξέρουμε τη φήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι»

Δήμαρχος Μπριζ: «Ξέρουμε τη φήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/4/2024 13:21
Επί ποδός είναι οι Αρχές του Μπριζ σήμερα (11/4) λόγω της μαζικής μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ στην πόλη για τον προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ με την τοπική ομάδα.

Αν και έχουν γίνει αρκετές συστάσεις από όλες τις πλευρές, εκτιμάται πως θα βρεθούν στη βελγική πόλη αρκετοί περισσότεροι από τους 1500 οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» που έχουν εισιτήριο για το ματς και έχουν επιστρατευτεί από έφιπποι αστυνομικοί μέχρι drone για τη διατήρηση της τάξης..

«Είμαστε καλά προετοιμασμένοι να διασφαλίσουμε ότι όλα θα λειτουργούν με ασφάλεια. Γνωρίζουμε πράγματι τη φήμη των υποστηρικτών του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έρχονται με 1.500 άτομα, αλλά αυτός ο αριθμός θα μπορούσε να αυξηθεί λόγω των ανθρώπων χωρίς εισιτήριο. Ως εκ τούτου, θα είναι λίγο δύσκολο για την αστυνομία μας να κρατήσει αυτούς τους ανθρώπους υπό έλεγχο και μακριά από το γήπεδο. Οι οπαδοί είναι επίσης γνωστοί για τη χρήση βεγγαλικών. Έτσι όλοι θα πρέπει να ερευνηθούν διεξοδικά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος της πόλης, Ντιρκ Ντε Φόου.

Σχετικά με τα μέτρα τάξης του αγώνα και την μετάβαση των φίλων του ΠΑΟΚ στο Γιαν Μπρέιντελ, ο δήμαρχος της Μπριζ, τόνισε: «Παρ' όλα αυτά, έχουμε κάνει μια συμφωνία συνδυασμού. Οι οπαδοί συνήθως μαζεύονται στο Grote Markt, αλλά τους παραλαμβάνουν στο 't Zand με λεωφορεία που τους αφήνουν στο γήπεδο. Ελπίζουμε ότι οι οπαδοί θα σεβαστούν αυτή τη ρύθμιση και δεν θα πάνε μόνοι τους στο γήπεδο. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις. Θα υπάρχει επίσης έφιππη αστυνομία, ένα drone για να παρακολουθεί τα πάντα, θα υπάρχουν κανόνια νερού σε περίπτωση ταραχών και θα μας βοηθούν επίσης αστυνομικές δυνάμεις έξω από τη ζώνη της Μπριζ».

Στο τέλος των δηλώσεων του, ο Ντιρκ Ντε Φόου είπε: «Είμαστε ήδη καλά προετοιμασμένοι για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν με ασφάλεια. Αυτός είναι ένας αγώνας κινδύνου που εκτιμάται ότι είναι ελαφρώς υψηλότερος από τους αγώνες κινδύνου στο βελγικό πρωτάθλημα. Αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις αστυνομικές μας υπηρεσίες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.