Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λάρισα – Λεβαδειακός 2-2: «Αγκάλιασαν» την άνοδο οι Βοιωτοί που έκαναν απίθανο comeback στα τελευταία λεπτά! (video)

Λάρισα – Λεβαδειακός 2-2: «Αγκάλιασαν» την άνοδο οι Βοιωτοί που έκαναν απίθανο comeback στα τελευταία λεπτά! (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/4/2024 17:21
ΑΕΛ και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) για την 3η αγωνιστική αγωνιστική των πλέι οφ του Βόρειου Ομίλου της Betsson Super League 2 με τους Βοιωτούς να επιστρέφουν από την... κόλαση και να κάνουν βήμα επιστροφής στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν το ματς με τον καλύτερο τρόπο και προηγήθηκαν με δύο τέρματα του Φατάι 2-0 (5', 12') καταφέρνοντας να διαχειριστούν το προβάδισμά τους στη συνέχεια, γνωρίζοντας πως μία νίκη τούς έβαζε ξανά στο «κόλπο» της ανόδου.

Παρ’ όλα αυτά, οι Βοιωτοί δεν το έβαλαν κάτω και στο 86’ μείωσαν αρχικά με τον Τσιριγώτη ενώ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισαν με το γκολ του Ρομό, ο οποίος έγινε ο ήρωας της ομάδας του.

Έτσι, με 5 αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος και τον Λεβαδειακό να κρατά τη διαφορά των 7 βαθμών από τους Θεσσαλούς, η άνοδός του πλέον στη Stoiximan Super League μοιάζει σχεδόν αδύνατο να αμφισβητηθεί.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Θεοδωρόπουλος (50′ Σολούκος), Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Φατάι, Πεντρόζο, Παπαγεωργίου, Μαυριάς

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Πούρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντε, Μεχία, Κουάντρα, Νίκας, Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.