Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοινώθηκαν οι ποινές σε παίκτες και ομάδες για τα επεισόδια στο Τραμπζονσπόρ - Φενέρμπαχτσε

Ανακοινώθηκαν οι ποινές σε παίκτες και ομάδες για τα επεισόδια στο Τραμπζονσπόρ - Φενέρμπαχτσε

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
3/4/2024 15:59
Το πειθαρχικό συμβούλιο ποδοσφαίρου της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τις ποινές για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο τέλος του αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φεν;eρμπαχτσe για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Τουρκία.

Στην Τραμπζονσπόρ επιβλήθηκε πρόστιμο 6 εκατομμυρίων λιρών και ποινή έξι αγωνιστικών χωρίς θεατές στο γήπεδό της λόγω επεισοδίων που προκλήθηκαν από τους οπαδούς της.

Από εκεί και πέρα τιμώρησε με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής και πρόστιμο 52 χιλιάδες λίρες τον Ολλανδό αμυντικό της Φενέρμπαχτσε Τζέιντεν Οουστερβόλντε, που έδωσε κλωτσιά σε οπαδό, επέβαλε αποκλεισμό μίας αγωνιστικής τον παίκτη της Φενέρμπαχτσε Ιφράν Τσαν Εγκριμπαγιάτ λόγω «αντιαθλητικής συμπεριφoράς», προς την κερκίδα της αντίπαλης ομάδας και τσακωμού με οπαδό της αντίπαλης ομάδας, ενώ έκρινε ότι δεν υπήρχε λόγος να επιβληθεί τιμωρία στον ποδοσφαιριστή της Φενερμπαχτσέ Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ, του οποίου πάντως η εικόνα να γρονθοκοπεί οπαδό της Τραμπζονσπόρ έγινε μέχρι και γκράφιτι στην Κωνσταντινούπολη...

Στον βοηθό προπονητή τη Τραμπζονσπόρ, Έγκεμεν Κορκμάζ, επιβλήθηκε πρόστιμο 13 χιλιάδων λιρών και απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον πάγκο σε επίσημο αγώνα λόγω της ενέργειάς του στη μάχη με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, ενώ με 15 ημέρες στέρησης δικαιωμάτων τιμωρήθηκαν οι παράγοντες της Φενερμπαχτσέ, Κουρσάτ Τσιφτλίκ και Οκάν Οζκάν, για τις πράξεις τους στον ίδιο αγώνα.

H οργή της ομάδας από την Τραπεζούντα ήταν μεγάλη για τις εν λόγω αποφάσεις, ενώ θυμίζουμε πως για τα επεισόδια είναι ακόμα υπό κράτηση και πέντε οπαδοί της. Λίγο μετά τη γνωστοποίηση των ποινών λοιπόν, στον επίσημο λογαριασμό της Τραμπζονσπόρ αναρτήθηκε μήνυμα με ευθεία επίθεση κατά της ομοσπονδίας, στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Γ@μw τη δικαιοσύνη σας, σηκωθείτε και παραιτηθείτε!»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.