Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε το ντέρμπι η Ισπανία, έγραψε ιστορία ο Κ. Ρονάλντο (video)

Πήρε το ντέρμπι η Ισπανία, έγραψε ιστορία ο Κ. Ρονάλντο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2014 02:11
Με γκολ του Πέδρο (63’), η Ισπανία κέρδισε με 1-0 την Ιταλία στο ντεμπούτο του Ντιέγκο Κόστα με τους «φούριας ρόχας», ενώ από την άλλη η Πορτογαλία διέλυσε με 5-1 το Καμερούν, με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει δύο γκολ και να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής του ομάδας.

Η Ισπανία ήταν η νικήτρια του σπουδαίου φιλικού αγώνα με την Ιταλία που διεξήχθη «Βιθέντε Καλντερόν», με την ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να κερδίζει ξανά (1-0) την «σκουάντρα ατζούρα» μετά τη νίκη της στον τελικό του Euro 2012 (4-0) αλλά και αυτή στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών (7-6 στα πέναλτι, 0-0 κ.δ) το περσινό καλοκαίρι.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος για τους «φούριας ρόχας» ήταν ο Πέδρο ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από εξαιρετική συνεργασία των Ισπανών και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στο 63’.

Ντεμπούτο με την εθνική Ισπανίας πραγματοποίησε ο Ντιέγκο Κόστα ο οποίος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Πεντάρα η Πορτογαλία, ρεκόρ ο Ρονάλντο


Πήρε το ντέρμπι η Ισπανία, έγραψε ιστορία ο Κ. Ρονάλντο (video)
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε απέναντι στο Καμερούν η Πορτογαλία η οποία πήρε μεγάλη νίκη με 5-1 στο «Μαγκαλάες Πεσόα», με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει δύο γκολ και να γίνεται αυτόματα ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής του ομάδας.

Μόνο στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε απέναντι στο Καμερούν η Πορτογαλία, καθώς οι Ίβηρες με ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχαν τέσσερα γκολ και πήραν μια εμφατική νίκη απέναντι στους Αφρικανούς (δεν έπαιξε ο Μπονγκ).

Στο 21’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο στο 43’ ο Αμπουμπακάρ μετά από ασίστ του Μακούν, ισοφάρισε σε 1-1 για το Καμερούν.

Ωστόσο στην επανάληψη, οι Μειρέλες (66’) και Κοεντράο (67’) «καθάρισαν» σε ένα λεπτό τη νίκη για την Πορτογαλία, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Εντίνιο να γράφει το 4-1 στο 77’.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 83’ ο Ρονάλντο ο οποίος έφτασε τα 49 γκολ με το εθνόσημο και έγινε ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής Πορτογαλίας, ξεπερνώντας για 2 γκολ τον Παουλέτα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.