Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro U21: Κέρδισε με 9 παίκτες την Τουρκία η Εθνική Ελπίδων (video)

Προκριματικά Euro U21: Κέρδισε με 9 παίκτες την Τουρκία η Εθνική Ελπίδων (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2014 18:46
Η Εθνική Ελπίδων έμεινε πίσω στο σκορ από το 11’ απέναντι στην Τουρκία και αγωνίστηκε με 9 παίκτες για περισσότερο από μία ώρα, ωστόσο κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς με γκολ των Καρέλη (51’) και Μπουχαλάκη (89’) με αποτέλεσμα να πάρει μια παλικαρίσια νίκη (2-1) για την 6η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro U21.

Μια μεγάλη νίκη που την φέρνει στην 2η θέση του ομίλου της για τη προκριματικής φάσης του Euro U21 πήρε η Εθνική Ελπίδων η οποία κέρδισε με μεγάλη ανατροπή την Τουρκία στη Κατερίνη.

Το ξεκίνημα για την ομάδα του Κώστα Τσάνα ήταν εφιαλτικό, καθώς μόλις στο 10ο λεπτό ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε με τον Μπασάν να ευστοχεί στη συνέχεια από την άσπρη βούλα για το 1-0 της Τουρκίας. Μάλιστα, στο 26’ αποβλήθηκε και ο Στέλιος Κίτσιου, αφήνοντας την Εθνική Ελπίδων με 9 παίκτες!

Ωστόσο η «γαλανόλευκη» άντεξε την πίεση και στο 61’ κατάφερε να ισοφαρίσει με τέρμα του Νίκο Καρέλη. Η Τουρκία προσπάθησε να ξαναπάρει το προβάδισμα, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Σωκράτη Διούδη.

Έτσι στο 89’ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης με γκολ στο 89’ χάρισε μια μεγάλη νίκη για την Ελλάδα που την φέρνει στην 2η θέση με 12 βαθμούς πίσω από την Πολωνία με 15 (και παιχνίδι περισσότερο).

Οι συνθέσεις:


Ελλάδα: Διούδης, Κούρος, Τριανταφυλλόπουλος, Κίτσιου, Μπάλλας, Λαγός, Κολοβός (66' Μπουχαλάκης), Κουμπέλης, Μαυρίας (76' Βέλλιος), Καρέλης, Γιαννιώτας (46' Λυκογιάννης).

Τουρκία: Εζέρ, Μπερμπέρ (60' Τσιφτσί), Τσαλίκ, Ερντογάν, Τσορεκτσί, Αϊχάν, Ουτσάν (70' Ντεμιρτσί), Μπασάν, Καρά (77' Ουνάλ), Τσαγιράν, Εζιακούπ.

Η βαθμολογία:


1. Πολωνία 15 (7)
------------------------
2. Ελλάδα 12 (6)

3. Τουρκία 10 (6)

4. Σουηδία 10 (6)

5. Μάλτα 0 (7)

*Οι πρώτοι κάθε ομίλου μαζί με τους 4 καλύτερους δεύτερους θα προχωρήσουν στην επόμενη προκριματική φάση


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.