Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Δεν υπάρχει σαφής διάγνωση για την κατάσταση του Ολαϊτάν»

«Δεν υπάρχει σαφής διάγνωση για την κατάσταση του Ολαϊτάν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2014 17:55
Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός φιλοξενεί δηλώσεις του γιατρού της ομάδας, Χρήστου Θέου ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ακόμα σαφής διάγνωση για την κατάσταση του Μάικλ Ολαϊτάν.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος περίγραψε τα όσα ακολούθησαν μετά το λιποθυμικό επεισόδιο του Μάικλ Ολαϊτάν στο ντέρμπι των «αιωνίων», με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως ο παίκτης είχε κάποιες ευδιάθετες στιγμές ωστόσο τόνισε ότι ακόμα δεν υπάρχει σαφής διάγνωση για την κατάσταση του.

Μάλιστα ο ίδιος χαρακτήρισε κακοήθειες τα σενάρια που κυκλοφορούν για την υγεία του Νιγηριανού επιθετικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κατάσταση της υγείας του Μάικλ Ολαϊτάν:


«Λόγω του συμβάντος που αφορά στον Μίκαελ Ολαϊτάν κατά την διάρκεια του χθεσινοβραδινού αγώνα και προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης και παραποίησης της αλήθειας ο ιατρός του Ολυμπιακού κ. Χρήστος Θέος δηλώνει τα παρακάτω:

"Στο 35' λεπτό του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Ολαϊτάν παρουσίασε αιφνίδιο επεισόδιο απώλειας αισθήσεων. Του παρασχέθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά οι πρώτες βοήθειες και ο παίκτης -έχοντας ήδη ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του στο Ιατρείο του γηπέδου- διεκομίσθη συνοδεία γιατρού στο Νοσοκομείο Μετροπόλιταν για περαιτέρω έλεγχο και αντιμετώπιση.

Εισήχθη στη καρδιολογική μονάδα για συνεχή παρακολούθηση. Υποβάλλεται από εχθές σε πλήρη και λεπτομερή εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο. Η πρώτη εκτίμηση από τα πρώτα αποτελέσματα -και χωρίς να έχει αποδειχθεί- είναι ότι πιθανόν πρόκειται για επεισόδιο επί εδάφους κάποιας μυοκαρδίτιδας (ιογένους;).

Πάντως η γενική κατάσταση του σήμερα είναι πολύ καλή. Δέχθηκε μάλιστα την επίσκεψη του τεχνικού team και συμπαικτών του με τους οποίους είχε κάποιες ευδιάθετες στιγμές.

Σαφής παθολογία δεν έχει τεκμηριωθεί για την κατάσταση του. Θα γίνει όλος ο απαραίτητος και αναγκαίος έλεγχος διερεύνησης της κατάστασης του.

Θεωρούμε κακοήθειες τα σενάρια που κάποιοι παρουσιάζουν για την υγεία του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, ειδικά από την στιγμή που δεν έχει γίνει σαφής διάγνωση και δεν έχουν τελειώσει όλες οι απαραίτητες εξετάσεις
».

*Αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του προέδρου της, Γιάννη Αλαφούζου έστειλε μια ανθοδέσμη στον νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο άσος του Ολυμπιακού ευχόμενη να έχει ταχεία ανάρρωση

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.