Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Πήρε το ντέρμπι και ξέφυγε η Παρί

Σαμπιονά: Πήρε το ντέρμπι και ξέφυγε η Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2014 01:41
Ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος έφτασε η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι «πρωτευουσιάνοι» κέρδισαν στο Παρίσι με 2-0 την Μαρσέιγ στο «clasico» και σε συνδυασμό με τη χθεσινή ήττα της Μονακό, ξέφυγαν με +8 στην κορυφή.

Ονειρικό βράδυ για την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία όχι μόνο ήταν η νικήτρια (2-0) στο «clasico» με τη Μαρσέιγ στο Παρίσι αλλά είδε τη διαφορά της από την δεύτερη Μονακό (έχασε χτες από τη Σεντ Ετιεν με 2-0) να εκτοξεύεται στο +8, 11 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Λοράν Μπλάν ήταν καλύτερη και προηγήθηκε στο 50ο λεπτό με το τέρμα του Μάξουελ έπειτα από ασίστ του Ιμπραΐμοβιτς ενώ στο 79’ ο Καβάνι, στην επιστροφή του στην ενεργό δράση «κλείδωσε» τη νίκη για τους «πρωτευουσιάνους»!

Από την άλλη η Μαρσέιγ έμεινε στην 5η θέση με 43 βαθμούς και έμεινε στο -5 από την 3η Λιλ η οποία με χατ-τρικ του Καλού, κέρδισε με 3-2 στην έδρα της Αζάξιο.

Αντίθετα, η Λιόν έμεινε στο 0-0 στο «Ζερλάν» κόντρα στη Μονπελιέ και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για την έξοδο της στην Ευρώπη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.