Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ πριν τη σέντρα: «Είπα στους παίκτες να είναι ο εαυτός τους»

Πογιέτ πριν τη σέντρα: «Είπα στους παίκτες να είναι ο εαυτός τους»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2024 21:32
Ο Γκουστάβο Πογιέτ με δηλώσεις του λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με το Καζακστάν δήλωσε πως επέλεξε μία αρχική ενδεκάδα με τους παίκτες που έχει δουλέψει περισσότερο, ενώ τόνισε πως ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι ο εαυτός τους και να κάνουν αυτό που ξέρουν.

Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της ενδεκάδας της Εθνικής Ελλάδας για τον αγώνα με το Καζακστάν που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό των πλει-οφ για τη συμμετοχή στα τελικά του Euro, ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε δηλώσεις για τον πολύ κρίσιμο αγώνα της «γαλανόλευκης».

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας στην Nova λίγο πριν τη σέντρα στον αγώνα της «OPAP Arena»:

Για το τι είπε στους παίκτες πριν το παιχνίδι: «Να είστε ο εαυτός σας. Να είστε εσείς, να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε, αυτό που ξέρετε, μόνο αυτό μπορώ να ζητήσω από τους παίκτες. Προφανώς και να κερδίσουμε το παιχνίδι (γέλια)».

Για το γεγονός ότι επέλεξε ενδεκάδα με παίκτες που έχει συνεργαστεί περισσότερο αφήνοντας στον πάγκο φορμαρισμένους παίκτες: «Είναι πιο εύκολο γιατί είναι αυτοί που ξέρουν και έχουν παίξει περισσότερο. Δεν ήθελα να προχωρήσω σε αντιφάσεις και να κάνω κάτι διαφορετικό σήμερα»

Για τους παίκτες που ήταν στα προκριματικά αλλά όχι στην αποστολή για το σημερινό αλλά βρίσκονται στο γήπεδο: «Είμαστε συνέχεια σε επαφή με τον Γαλανόπουλο (σ.σ. ήταν στο studio της Nova). Είναι πολλοί παίκτες, είναι και ο Φούντας… Ξέρουν ότι είναι εκεί και ότι μπορούν να επιλεγούν ανά πάσα στιγμή. Αυτή τη στιγμή αποφασίσαμε να πάμε με αυτό το γκρουπ και ελπίζω ότι σε μερικές εβδομάδες θα μπορώ να επιλέξω απ’ όλους αυτούς για το Euro».

Για το αν νιώθει την ενέργεια από τους παίκτες και τον κόσμο: «Ναι, είμαστε πεπεισμένοι, συγκεντρωμένοι, πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας απόψε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.