Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελλάδα - Καζακστάν: Sold out η OPAP Arena για το μεγάλο ματς!

Ελλάδα - Καζακστάν: Sold out η OPAP Arena για το μεγάλο ματς!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/3/2024 19:08
Κατάμεστη και με τη... βούλα θα είναι η OPAP Arena απόψε (21:45) στο μεγάλο ματς της Ελλάδας με το Καζακστάν για τα μπαράζ της League C του Nations League, που χαρίζουν ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024.

Με τη ζήτηση να είναι πολύ μεγάλη εδώ και ημέρες, άνοιξε αρχικά και το δεύτερο πέταλο του γηπέδου όπου επισκευάστηκαν και τα σπασμένα καθίσματα, και το sold out που αναμενόταν έγινε τελικά πραγματικότητα λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, όπως ενημέρωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με δεδομένο ότι τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν εξαντλήθηκαν, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπενθυμίζει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν την Πέμπτη 21 Μαρτίου (21:45, OPAP Arena), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη.

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.