Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντίεβ: «Ο Πογιέτ ξέρει ότι δεν έχουμε παίξει κλειστά σε κανένα παιχνίδι»

Αντίεβ: «Ο Πογιέτ ξέρει ότι δεν έχουμε παίξει κλειστά σε κανένα παιχνίδι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2024 20:03
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Καζακστάν, Μαγκόμεντ Αντίεβ τόνισε πως η ομάδα του δεν θα κατέβει για να παίξει φουλ αμυντικά κόντρα στην Ελλάδα ενώ έκανε αναφορά για την γεμάτη «OPAP Arena».

Ελλάδα και Καζακστάν αναμετρούνται αύριο (21/3) στην «OPAP Arena» με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην πρόκριση στον τελικό των πλει-οφ για την παρουσία στα τελικά του Euro.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Καζακστάν, Μαγκόμεντ Αντίεβ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τα πλάνα του: «Πρέπει να σας τα πω όλα; (Γέλια). «Όσον αφορά το παιχνίδι, ο προπονητής της Εθνικής σας ομάδας είπε ότι γνωρίζει την ομάδα μας πολύ καλά. Τότε κατανοεί ότι δεν έχουμε παίξει άμυνα σε βάθος σε κανένα παιχνίδι. Η άμυνα σε βάθος έχει εξαντληθεί κάπως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Γι' αυτό δεν το κάναμε με τους Δανούς, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν ορισμένες φάσεις του παιχνιδιού όπου ο αντίπαλος ενεργεί καλύτερα, είναι πιο δραστήριος, όποτε πρέπει να παίξεις λίγο πιο χαμηλά. Αλλά συνολικά δεν το κάνουμε αυτό και δεν θα το κάνουμε αύριο. Καταλαβαίνουμε ότι αύριο το βράδυ θα είναι μια υπέροχη στιγμή, αλλά μετά τον αγώνα θα υπάρξει απογοήτευση στη μία πλευρά. Και όπως λένε δεν θα υπάρξει ισοπαλία στο αυριανό παιχνίδι. Επομένως, τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλός μας θα αναζητήσουμε την ευτυχία αντί του άλλου. Εμείς, όπως πάντα, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ισορροπημένοι, τόσο στην άμυνα όσο και στις επιθετικές μας ενέργειες».

Για το ότι το γήπεδο θα είναι sold-out και αν τον προβληματίζει: «Είναι καλό που το γήπεδο θα είναι γεμάτο, είναι θετικό και για τις δύο ομάδες. Θα ήταν πολύ χειρότερο αν δεν υπήρχε κόσμο. Θα είναι πρόβλημα για εμάς; Αν είναι πρόβλημα τότε δεν έπρεπε να έρθουμε εξ αρχής. Ή να κάτσουμε στα δωμάτια μας αν είναι να φοβόμαστε τον κόσμο. Φυσικά και όχι. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε με την υποστήριξη του κόσμου στην Αστάνα Αρίνα, όπου οι θέσεις είναι επίσης γεμάτες. Επομένως δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Αντιθέτως νομίζω ότι θα λάμψει το ποδόσφαιρο».

Για το αν η ομάδα του προπονήθηκε στα πέναλτι: «Εξακολουθώ να μην είμαι υποστηρικτής των προπονήσεων στα πέναλτι. Το ξέρω από πρώτο χέρι. Βάραγα πέναλτι αρκετά συχνά στους συλλόγους μου, σκόραρα και δεν σκόραρα. Όλα έχουν να κάνουν με τη ψυχολογία, πως να αντιμετωπίσεις το άγχος. Επομένως, το να τους ευστοχείς σε πέναλτι στην προπόνηση και σε ένα παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, εδώ καταλαβαίνουμε ποιοι είναι οι εκτελεστές μας, αν πρόκειται για αυτό. Αλλά ακόμα και γνωρίζοντας αυτόν τον κύκλο των εκτελεστών, από τη δική μου εμπειρία ρωτάω πάντα τα παιδιά πόσο κουρασμένοι είναι, αν είναι έτοιμοι ή όχι... Είναι σημαντικό να νιώσεις εκείνη τη στιγμή, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη. Όσο για τους τερματοφύλακες, γίνεται κάποια δουλειά σε αυτό το θέμα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.