Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Κούγιας διαπληκτίστηκε με παράγοντες και αστυνομικούς στο Κόρινθος - Παναργειακός και απέλυσε τον Φυντάνη αμέσως μετά το ματς!

Ο Κούγιας διαπληκτίστηκε με παράγοντες και αστυνομικούς στο Κόρινθος - Παναργειακός και απέλυσε τον Φυντάνη αμέσως μετά το ματς!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/3/2024 19:42
Έντονο επεισόδιο με αστυνομικούς αλλά και παράγοντες της ομάδας του Παναργειακού είχε ο πρόεδρος της Κορίνθου, Αλέξης Κούγιας, πριν τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, που βρήκε νικήτρια τελικά την ομάδα του Άργους και σηματοδότησε άμεσες εξελίξεις στους Κορίνθιους.

Ο Αλέξης Κούγιας είχε λεκτικό διαπληκτισμό με άνθρωπος της ομάδας του Παναργειακού και κινήθηκε προς το μέρος του, με αστυνομικούς να μπαίνουν στη μέση και να τον συγκρατούν, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον περαιτέρω εκνευρισμός του γνωστού ποινικολόγου, που απείλησε με μηνύσεις, αν και τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο αργότερα.

Το ματς πάντως βρήκε νικητή τον Παναργειακό, που πλέον πήρε κεφάλι με 3 βαθμούς διαφορά από την Κόρινθο στην κορυφή, με την Κόρινθο να ανακοινώνει αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Ηλία Φυντάνη που είχε προσληφθεί πριν από μόλις πέντε ημέρες.

«Με προσωπική απόφαση του Προέδρου της Κορίνθου κ. Αλέξη Κούγια λύεται η συνεργασία με τον Ηλία Φυντάνη» αναφέρεται συγκεκριμένα στη λιτή ανακοίνωση της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.