Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βγάλτε τους ξινή τη… Μαν. Γιουνάιτεντ»

«Βγάλτε τους ξινή τη… Μαν. Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2014 20:10
Ψυχολογικές «ντόπες» από περισσότερους από 100 οπαδούς δέχθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Βγάλτε τους ξινή τη νίκη με τη Γιουνάιτεντ», είπαν χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι των «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», με περισσότερους από 100 οπαδούς των «πρασίνων» να δίνουν το παρών στις εγκαταστάσεις της ομάδας, ζητώντας τη νίκη:

«Έχουμε δείξει από την αρχή της χρονιάς ότι είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο και αυτό σας το δείχνουμε και σήμερα. Δεν είμαστε τρελοί, ξέρουμε ότι ελέγχουν τα πάντα, από διαιτησίες, αστυνομίες μέχρι και παραρτήματα. Αυτό που ζητάμε από εσάς είναι να μπείτε μέσα λυσσασμένοι, να ματώσετε, να τα δώσετε όλα. Για μας δεν είναι απλά ένα παιχνίδι αλλά η σύγκρουση δύο κόσμων. Έτσι να το βλέπετε και εσείς και έτσι να το δώσουν και οι Έλληνες στους ξένους να το καταλάβουν.

Είναι κομπλεξικοί μαζί μας και θα κάνουν ότι μπορούν για να μας προκαλέσουν. Πήραν μια χαρά την Τρίτη, βγάλτε τους ξινή την Κυριακή. Να είστε όλοι μια γροθιά, μην μασάτε και μην τους αφήνετε ούτε τσαμπουκάδες να κάνουν ούτε τίποτα
», είπαν μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο.

Παρών και ο Αλαφούζος, εκτός αποστολής Μέντεζ και Μπαϊράμι


Το παρών στην προπόνηση του Παναθηναϊκού έδωσε και ο πρόεδρος των πράσινων Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος είχε κάποια τετ α τετ με παίκτες του Παναθηναϊκού και συνομίλησε και με το τεχνικό επιτελείο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Αναστασίου άφησε εκτός αποστολής τους Μέντες και Μπαϊράμι, ενώ υπενθυμίζεται πως οι Χουχούμης και Σπυρόπουλος είναι τιμωρημένοι.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι αποτελείται από τους εξής:

Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Τριανταφυλόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Αμπέιντ, Λαγό, Δώνη, Ζέκα, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.