Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νίκη για Ντόρτμουντ, νέα ήττα για Λεβερκούζεν

Μπουντεσλίγκα: Νίκη για Ντόρτμουντ, νέα ήττα για Λεβερκούζεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2014 19:55
Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πέρασε η Ντόρτμουντ καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλόπ κέρδισε με 3-0 την Νυρεμβέργη και εκμεταλλεύτηκε τη νέα απώλεια της Λεβερκούζεν η οποία ηττήθηκε στην έδρα της από τη Μάιντς (1-0).

Με… φόρα από τη νίκη της κόντρα στη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη, η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες στην Μπουντεσλίγκα, καθώς κέρδισε με 3-0 την Νυρεμβέργη και πέρασε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 45 βαθμούς.

Οι Βεστφαλοί δεν συνάντησαν καμία δυσκολία κόντρα στην αντίπαλο τους και επικράτησαν χάρη στα τέρματα των Χούμελς (51’), Λεβαντόφσκι (64’) και Μχιταριάν (83’).

Μπουντεσλίγκα: Νίκη για Ντόρτμουντ, νέα ήττα για Λεβερκούζεν
Από την άλλη, ο κατήφορος συνεχίζει για την Λεβερκούζεν, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της με 1-0 από την Μάιντς και υποχώρησε στη τρίτη θέση.

«Χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Τσούπο-Μότινγκ (37’) ο οποίος χάρισε τη νίκη στην Μάιντς που έφτασε τους 37 βαθμούς και μπορεί να κάνει όνειρα ακόμα και για την τετράδα, την ώρα που η Λεβερκούζεν γνώρισε την 3η συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα!

Στα άλλα παιχνίδια, το Αμβούργο επέστρεψε στις ήττες, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης, ενώ η Γκλάντμπαχ γνώρισε ακόμα μια απώλεια καθώς έμεινε στο 1-1 με την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ εκτός έδρας, με τον Τερ Στέγκεν να υποπίπτει σε τρομερή γκάφα.

Τέλος, ισόπαλο 1-1 έληξε και το παιχνίδι της Άουγκσμπουργκ με το Ανόβερο στην έδρα της πρώτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.