Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: «Καθάρισε» ο Ντακόλ

Γ’ Εθνική: «Καθάρισε» ο Ντακόλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2014 14:48
Με τον Ντακόλ να περνάει ως αλλαγή και να πετυχαίνει τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος (66', 68', 73’, 88’), η ΑΕΚ κέρδισε με 6-1 τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Θύελλα Ραφήνας στο Μενίδι. Τα άλλα δύο γκολ ο Ανάκογλου (18’, 69’) ο οποίος κέρδισε και την αποβολή του Μυρίλλα στο 33’, ένα λεπτό μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων με τον Καρνιάτη (32’).

Μια εβδομάδα μετά την πρώτη της ήττα στη Γ’ Εθνική από τη Θύελλα Ραφήνας (1-0), η ΑΕΚ επέστρεψε στα θετικά αποτέλεσμα, καθώς διέλυσε με 6-1 τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, δείχνοντας πως η εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής ήταν μια κακή παρένθεση για την ομάδα του Τραιανού Δέλλα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντακόλ ο οποίος πέρασε στο 40’ αντί του Τσουκαλά και με ένα «ξέσπασμα» στο δεύτερο μέρος σημείωσε χατ-τρικ μέσα σε 7 λεπτά (66', 68', 73’) για να πετύχει ακόμα ένα στο φινάλε στο 88ο λεπτό, βάζοντας το «κερασάκι» στην τούρτα.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μπρέσεβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ την «Ένωση» καθώς αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, όμως στο 18’ ο Ανάκογλου με πολύ ωραία ενέργεια άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και στο 32’ ισοφάρισαν σε 1-1 με κεφαλιά του Καρνιάτη, ωστόσο ένα λεπτό μετά ο Μυρίλλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ η οποία πάτησε… γκάζι στο δεύτερο μέρος και σημείωσε τέσσερα γκολ σε 7 λεπτά με το χατ-τρικ του Ντακόλ και το ψαλιδάκι του Ανάκογλου (69’), «καθαρίζοντας» με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση νίκη.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο βραζιλιάνος άσος στο 88’, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1 για την «Ένωση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.