Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν παίζει με Τσέλσι ο Μήτρογλου

Δεν παίζει με Τσέλσι ο Μήτρογλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/2/2014 16:16
Εκτός αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου με την Τσέλσι έμεινε ο Κώστας Μήτρογλου όπως αποκάλυψε ο Φέλιξ Μάγκατ.

Από τις εξέδρες του «Κρέιβεν Κότατζ» θα δει το ντέρμπι του Δ. Λονδίνου ανάμεσα στην Φούλαμ και την Τσέλσι ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς ο Φέλιξ Μάγκατ δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των «κότατζερς» για τον αγώνα των δύο ομάδων το Σάββατο.

Ο Έλληνας επιθετικός ο οποίος αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ στις 22 Φεβρουαρίου χωρίς να καταφέρει να εντυπωσιάσει, δεν βρίσκεται στο επιθυμητό στάδιο φυσικής κατάστασης και γι’ αυτό ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να τον αποκλείσει από την αποστολή.

«Ο Μήτρογλου δεν είναι έτοιμος αυτή τη στιγμή, ωστόσο παρουσιάζει πρόοδο και πιστεύω πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι στην αποστολή κόντρα στην Κάρντιφ. Η Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι όπως το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλός επιθετικός, όμως στην Αγγλία χρειάζεται να έχεις φυσική κατάσταση» τόνισε ο Μάγκατ και συνέχισε:

«Θέλουμε να μπορεί να δουλεύει σκληρά για 90 λεπτά στο χορτάρι και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Ωστόσο είμαι πεπεισμένος πως θα είναι στην αποστολή την επόμενη εβδομάδα».

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν και οι Νταμιεν Νταφ, Φερνάντο Αμορεμπιέτα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.