Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Ντιέγκο Κόστα αλλά χωρίς Χεσέ η αποστολή της Ισπανίας

Με Ντιέγκο Κόστα αλλά χωρίς Χεσέ η αποστολή της Ισπανίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/2/2014 14:32
Ο Ντιέγκο Κόστα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας για το φιλικό με την Ιταλία (5/3, 23:00), με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να αφήνει ωστόσο εκτός του Χεσέ αλλά και τον Χουάν Μάτα.

Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας αναμένεται να πραγματοποιήσει απέναντι στην Ιταλία ο Ντιέγκο Κόστα, καθώς ο Βραζιλιάνος, με ισπανική υπηκοότητα, επιθετικός συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή από τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Να σημειωθεί πως ο φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης, που μετράει 27 γκολ σε 35 παιχνίδι με τους «ροχιμπλάνκος» τη φετινή σεζόν, είχε κληθεί πρώτη φορά για τα φιλικά με την Ισημερινή Γουινέα και την Νότιο Αφρική τον Νοέμβριο, αλλά λόγω ενός τραυματισμού δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί.

Από την άλλη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούριας ρόχας» άφησε εκτός τον Χεσέ Ροδρίγκεθ που θα αγωνιστεί με την Κ-21 της Ισπανίας κόντρα στην αντίστοιχη της Γερμανίας.

Εκτός έμειναν και οι Φερνάντο Τόρες, Αλβάρο Αρμπελόα, Χουάν Μάτα, Νταβίντ Βίγια, Φερνάντο Γιορέντε, Κάρλες Πουγιόλ και Ρομπέρτο Σολδάδο.

Η αποστολή της Ισπανίας για το φιλικό παιχνίδι με την Ιταλία:


Κασίγιας, Ρέινα, Βαλδές, Χουάνφραν, Μαρτίνεθ, Ράμος, Άλμπα, Αθπιλικουέτα, Αλμπιόλ, Αλόνσο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Κόκε, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ινιέστα, Νάβας, Καθόρλα, Φάμπρεγκας, Ντιέγκο Κόστα, Νεγκρέδο, Πέδρο, Σίλβα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.