Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συλαϊδόπουλος: «Ο τρόπος που ασκούμε πίεση είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς»

Συλαϊδόπουλος: «Ο τρόπος που ασκούμε πίεση είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/3/2024 21:21
Πανευτυχής ήταν ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαΐδόπουλος, μετά την πρόκριση των παικτών του στα ημιτελικά του UEFA Youth League επί της Μπάγερν Μονάχου.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του και το τεχνικό επιτελείο, στο καλό διάβασμα της Μπάγερν ενώ αναφορικά με το πρέσινγκ που εφαρμόζουν και έχει οδηγήσει σε γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια με Λανς και Βαυαρούς, τόνισε πως είναι αποτέλεσμα χρόνιας και σκληρής δουλειάς.

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το είχαμε διαβάσει αρκετά καλά. Ο τρόπος που ασκήσαμε πίεση στην Μπάγερν είναι κάτι που γενικότερα το δουλεύουμε καιρό τώρα και δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε σκοράρει και με τη Λανς με τον ίδιο τρόπο. Είναι αρκετά σημαντικό να βγάζουμε σε τέτοιους αγώνες την προσωπικότητα και επιθετικότητα που χρειάζεται, αλλά και παράλληλα να κρατάμε την ισορροπία που πρέπει να έχεις σε αυτά τα παιχνίδια. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στο σταφ για την πρόκριση, αλλά και για τον τρόπο που λειτουργήσαμε και αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί η Μπάγερν ανέβασε αρκετά τις γραμμές της και μας πίεσε. Νομίζω όμως οι τοποθετήσεις μας και ο τρόπος που αμυνθήκαμε ήταν αρκετά σημαντικά στοιχεία», ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.