Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόκολος: «Οφείλουμε να είμαστε ανταγωνιστικότεροι στη συνέχεια» (video)

Βόκολος: «Οφείλουμε να είμαστε ανταγωνιστικότεροι στη συνέχεια» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/3/2024 20:00
Ο Λεωνίδας Βόκολος στάθηκε στο χρονικό σημείο επίτευξης του πρώτου γκολ στην βαριά ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ και τόνισε πως η ομάδα του οφείλει να είναι πιο ανταγωνιστικοί στα επόμενα παιχνίδια των πλει-οφ.

Η Λαμία ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από την ΑΕΚ στην Φθιώτιδα στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της σε πλει-οφ Σούπερ Λιγκ.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της δήλωσε στην Cosmote TV:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Για αρκετό διάστημα τα παιδιά πάλεψαν, το προσπάθησαν, μετά το 2-0 τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο. Αυτές οι ομάδες έχουν την ποιότητα και εκμεταλλεύονται την κάθε αδράνεια. Ευτύχησε η ΑΕΚ να βάλει ένα εξαιρετικό γκολ με τον Γκαρσία και τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ εύκολα γι’ αυτούς. Συνεχίζουμε».

Για το πρώτο γκολ: «Σίγουρα, το πρώτο γκολ για εμάς ήταν καθοριστικό. Το δεχτήκαμε σχεδόν στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Όταν παίρνουν το προβάδισμα αυτές οι ομάδες, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Οκ, εμείς συνεχίζουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει. Έχουμε μπροστά μας άλλα εννέα παιχνίδια και οφείλουμε να είμαστε όσο μπορούμε καλύτεροι και ανταγωνιστότεροι. Σίγουρα δε μας ευχαριστεί το σκορ, ήταν λίγο μεγάλο, αλλά από εκεί και πέρα αυτό είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε».

Για τη διακοπή και αν θα δοκιμάσει νέα πράγματα: «Σίγουρα βλέπουμε πράγματα, βλέπουμε νέα παιδιά. Το κάναμε και σήμερα μετά το 2-0 να πάρουν λίγο χρόνο συμμετοχής γιατί σίγουρα θα μας χρειαστούν στην πορεία. Χρειαζόμαστε και λίγο δουλειά σε κάποια πράγματα αλλά έχουμε χρόνο και νομίζω αυτές οι τρεις εβδομάδες θα είναι σίγουρα καλές για εμάς».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.