Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλμέιδα για το γκολ του Γκαρσία: «Είχα  καιρό να δω κάτι τέτοιο» (video)

Αλμέιδα για το γκολ του Γκαρσία: «Είχα καιρό να δω κάτι τέτοιο» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2024 19:32
Ο Ματίας Αλμέιδα εμφανίστηκε πανευτυχής για το νικηφόρο ξεκίνημα της ΑΕΚ στα πλει-οφ σε μια δύσκολη έδρα όπως χαρακτήρισε αυτή της Λαμίας ενώ παραδέχτηκε πως είχε καιρό να δει γκολ σαν αυτό του Γκαρσία.

Η ΑΕΚ διέλυσε με 4-0 την Λαμία στην Φθιώτιδα και μπήκε με το δεξί στα πλει-οφ της Σούπερ Λιγκ.

Μετά το ματς ο τεχνικός της «Ένωσης» είπε στην Cosmote TV:

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα και την απόδοση της ομάδας. Εμείς ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και για να μπορέσουμε να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο που φάνηκε στο γήπεδο».

Για την Λαμία σαν ομάδα: «Θεωρώ ότι είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος στην έδρα του γιατί δεν αφήνουν χώρους. Η στρατηγική του αντιπάλου ήταν πολύ καλή γιατί πάσαραν γρήγορα και προσπαθούσαν να βγουν στην αντεπίθεση. Αλλά ξέραμε πως να το ερμηνεύσουμε και να το αντιμετωπίσουμε. Το πρώτο γκολ ήρθε στο κατάλληλο σημείο γιατί ήταν δύσκολο το παιχνίδι».

Για το γκολ που πέτυχε ο Λιβάι Γκαρσία: «Ουφ! Η αλήθεια είναι ότι είχα καιρό να δω ένα τόσο όμορφο γκολ. Ο παίκτης το αξίζει και νιώθω πολύ ευτυχισμένος και για τον ίδιο και για την ΑΕΚ. Ο Λιβάι πέρα από ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι και ‘’μεγάλος’’ άνθρωπος και αξίζει όλα τα καλά».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.