Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ:	Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/2/2014 00:01
Ο ΠΑΟΚ για 70ο λεπτά ήταν στο κόλπο της πρόκρισης απέναντι στη Μπενφίκα, η οποία ωστόσο εκμεταλλεύτηκε στη συνέχεια την αποβολή του Κατσουράνη και πήρε τη νίκη με 3-0 στο «Ντα Λουζ» με αποτέλεσμα να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού εκεί όπου θα συναντήσει την Τότεναμ.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε ένα θαύμα μετά την ήττα στην Τούμπα (1-0), πάλεψε, άντεξε την πίεση της Μπενφίκα χάρη στον εξαιρετικό Γλύκο και είχε τεράστια ευκαιρία με τον Μαντούρο στο 53’ για να ανοίξει το σκορ και να μπει για τα καλά στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ωστόσο τα πάντα τελείωσαν στο 70’ όταν η ομάδα του Στέφενς έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Κατσουράνη, ο οποίος ανέτρεψε τον Λιμα ως τελευταίος παίκτης λίγο έξω από την περιοχή.

Και αυτό διότι αμέσως μετά ο Γκαϊτάν με απευθείας εκτέλεση φάουλ έβαλε τέλος στα όνειρα του «δικέφαλου του Βορρά», ενώ οι Λίμα (78’ πεν.) και Μάρκοβιτς (80’) διαμόρφωσαν στη συνέχεια το τελικό 3-0, σκορ που στέλνει τη Μπενφίκα στους «16» και απέναντι στην Τότεναμ.

Την αποθέωση από τους οπαδούς της Μπενφίκα γνώρισε ο Κώστας Κατσουράνης όταν αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του, ενώ εντυπωσιακή ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι 1500 οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο «Ντα Λούζ».

Νέο επεισόδιο ανάμεσα στους Στέφενς και Στοχ, καθώς ο Ολλανδός τεχνικός έριξε στο παιχνίδι τον Σλοβάκο μεσοπειθετικό στο δεύτερο μέρος, ωστόσο τον αντικατέστησε στο 83’ με τον Νίνη, κίνηση που εξόργισε τον ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν έδωσε το χέρι στον προπονητή του και πέταξε ένα μπουκάλι, δείγμα της νευρικότητάς του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.