Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Στους «16» Πόρτο, Νάπολι, Σεβίλλη, αποκλεισμός στο 88’ για Λάτσιο

Γιουρόπα Λιγκ: Στους «16» Πόρτο, Νάπολι, Σεβίλλη, αποκλεισμός στο 88’ για Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2014 22:47
Μεγάλη πρόκριση για την Πόρτο, η οποία με γκολ στο 86’ ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Άιντραχτ στη Φρανφούρτη και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Νάπολι που απέκλεισε με 3-1 τη Σουόνσι. Νοκ άουτ στο 88’ η Λάτσιο, εκτός και η Σαχτάρ.

Η Πόρτο ήταν με την πλάτη τοίχο όταν βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, ωστόσο οι «δράκοι» με δύο τέρματα του Μανγκαλά, (58’, 71’) και αυτό του Γκιλάς στο 86’, ισοφάρισε για το τελικό 3-3 και πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ!

Αντίπαλος της θα είναι η Νάπολι η οποία κέρδισε με 3-1 την Σουόνσι στην Ιταλία και σε συνδυασμό με 0-0 του πρώτου αγώνα «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Ινσίνιε άνοιξε το σκορ στο 17’ για τους «παρτενοπέι», όμως στο 30’ ο Ντε Γκουζμάν ισοφάρισε σε 1-1 δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στη Σουόνσι.

Ωστόσο τα τέρματα των Ιγκουαΐν (78’) και Ινλέρ (90’) έδωσαν την πρόκριση στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, η οποία στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Πόρτο σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της φάσης των «16».

Νοκ άουτ στο 88’ η Λάτσιο


Γιουρόπα Λιγκ: Στους «16» Πόρτο, Νάπολι, Σεβίλλη, αποκλεισμός στο 88’ για Λάτσιο
Σε ένα τρελό παιχνίδι στη Βουλγαρία, η Λουντογκόρετς με γκολ του Ζουνίνιο στο 88’ ήρθε ισόπαλη 3-3 απέναντι στην Λάτσιο και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση εις βάρος των Ιταλών.

Η Λάτσιο έδειχνε πως είχε «καθαρίσει» την πρόκριση όταν οι Κειτά (1’) και Περέα (54’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους «λατσάλι».

Ωστόσο, η Λουντογκόρετς κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ σε 2-2 μέσα σε έντεκα λεπτά με τους Μπέζιακ (67’) και Ζλατίνσκι (78’)!

Ο Κλόζε με ωραία ενέργεια στο 82’ ξαναέβαλε μπροστά στο σκορ την Λάτσιο η οποία κρατούσε την πρόκριση για τους «16» μέχρι το 88’ όταν ο Ζουνίνιο διαμόρφωσε το τελικό 3-3 στέλνοντας την βουλγαρικη ομάδα στην επόμενη.

Ντέρμπι της Σεβίλλης στους «16»


Γιουρόπα Λιγκ: Στους «16» Πόρτο, Νάπολι, Σεβίλλη, αποκλεισμός στο 88’ για Λάτσιο
Την πρόκριση στους «16» εξασφάλισε και η Σεβίλλη η οποία κέρδισε με 2-1 την Μάριμπορ στην Ανδαλουσία και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα στην Σλοβενία, «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η ομάδα του Έμερι πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Ρέγιες (42’) και Γκαμέριο (59’), με την Μάριμπορ να μειώνει απλώς στις καθυστερήσεις με τον Βρσιτς.

Αντίπαλος της Σεβίλλη στους «16» θα είναι η «γειτόνισσα» Μπέτις η οποία κέρδισε με 2-0 την Ρουμπίν στην Ρωσία και συνεχίζει έτσι στο Γιουρόπα Λιγκ παρότι στην Ισπανία παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας.

Η Ρουμπίν είχε το προβάδισμα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Ισπανία, ωστόσο οι Ανδαλουσιανοί με γκολ των Νόνο (45’) και Κάστρο (64’) πήραν τη νίκη με 2-0 στο Καζάν και παράλληλα το εισιτήριο για τους «16».

Εκτός Σαχτάρ και Άγιαξ, στους «16» η Βασιλεία


Γιουρόπα Λιγκ: Στους «16» Πόρτο, Νάπολι, Σεβίλλη, αποκλεισμός στο 88’ για Λάτσιο
Μεγάλη πρόκριση για την Βικτόρια Πλζέν η οποία επικράτησε με 2-1 την Σαχτάρ στο Ντόνετσκ και την άφησε εκτός συνέχειας από το Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα η τσέχικη ομάδα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε τέσσερα λεπτά χάρη στα γκολ των Κόλαρ (29’) και Πετρζέλα (33’), με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλώς στο 88’ με τον Λουίς Αντριάνο.

Από την άλλη στους «16» βρίσκεται και η Σάλτσμπουργκ η οποία μετά τον θρίαμβο με 3-0 στην έδρα του Άγιαξ, κέρδισε τον «Αίαντα» με 3-1 στην Αυστρία και με συνολικό σκορ 6-1 πέρασε πανηγυρικά στον επόμενο γύρο.

Αντίπαλος της θα είναι η περσινή ημιφιναλίστ, Βασιλεία η οποία κέρδισε με 3-0 την Μακάμπι στην Ελβετία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.