Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Την Τετάρτη 13/3 η κρίσιμη σύσκεψη για τον τελικό

Κύπελλο Ελλάδας: Την Τετάρτη 13/3 η κρίσιμη σύσκεψη για τον τελικό

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/3/2024 16:20
Στον «αέρα» βρίσκεται για ακόμα μία σεζόν ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, καθώς ακόμα δεν έχει οριστεί η έδρα και την προσεχή Τετάρτη (13/3) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με στόχο να λυθεί το ζήτημα.

Σε σίριαλ εξελίσσεται για ακόμα μία αγωνιστική περίοδο το γήπεδο της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και φυσικά αυτό συμβαίνει διότι δεν ορίζεται από την προκήρυξη η έδρα της αναμέτρησης, κάτι που θα έλυνε πανεύκολα και δίχως κόπο το συγκεκριμένο απλό ζήτημα.

Η ΕΠΟ και ο Παναθηναϊκός θεωρούν ότι η κατάλληλη λύση είναι η αναμέτρηση να λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ, με παρουσία των οπαδών και των δύο φιναλίστ.

Από την άλλη ο Άρης έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι θετικός σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο και θα προτιμούσε ο τελικός να γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο πάντως, να έχει ξεκαθαρίσει ότι ναι μεν παραχωρεί το γήπεδο, ωστόσο δεν πρόκειται να επιτρέψει να υπάρχουν οπαδοί στις εξέδρες, κάτι που άλλωστε συνέβη πέρσι στον τελικό της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Προκειμένου να βρεθεί λοιπόν μία λύση αποφασίστηκε να υπάρξει σύσκεψη την προσεχή Τετάρτη (13/3) στην οποία θα συμμετέχουν τόσο εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού και του Άρη, όσο κι εκπρόσωποι της ΕΠΟ. Παρών θα είναι και ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, όπως και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Μένει να φανεί λοιπόν αν θα υπάρξει «λευκός καπνός» την Τετάρτη (13/3) και θα γίνει γνωστός ο τόπος διεξαγωγής του τελικού του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.