Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Παρών ο Βέρμπιτς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Παρών ο Βέρμπιτς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/3/2024 15:34
Στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ για το εκτός έδρας ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (10/3, 20.30) τέθηκε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Οι «πράσινοι» μετά την κλήρωση των πλέι οφ, είναι υποχρεωμένοι στην πρεμιέρα της διαδικασίας της Stoiximan Super League να μεταβούν στο Φάληρο για να δοκιμαστούν εκτός έδρας από τους «πληγωμένους» Πειραιώτες, καθώς οι τελευταίοι διασύρθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Το «τριφύλλι» συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο το μοναδικό ευχάριστο νέο για τον Φατίχ Τερίμ είναι ότι μετά από καιρό θα έχει στη διάθεσή του τον Βέρμπιτς.

Ο τελευταίος είχε αποχωρήσει στο ξεκίνημα του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 24η αγωνιστική, όταν οι «πράσινοι»... γκέλαραν μένοντας στο 2-2.

Αντίθετα με τον Σλοβένο εξτρέμ, εκτός παραμένουν οι Σένκεφελντ, Γεντβάι και Χουάνκαρ, την ώρα που μακροχρόνιοι απόντες είναι οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν οι οποίοι πιθανότατα θα επιστρέψουν τη νέα σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.