Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League: «Όλες οι ομάδες είμαστε ένα σώμα και μία ψυχή με την Εθνική»

Super League: «Όλες οι ομάδες είμαστε ένα σώμα και μία ψυχή με την Εθνική»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/3/2024 16:07
Η Super League με ανακοίνωση της φρόντισε να δηλώσει την πλήρη στήριξη της στην Εθνική ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την πρόκριση της στο Euro 2024.

Όλες οι ομάδες της Λίγκας συμφώνησαν ομόφωνα στην αναβολή της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ μετά από αίτημα που κατέθεσε ο Γκουστάβο Πογιέτ ο οποίος θέλει να έχει νωρίτερα διαθέσιμους τους διεθνείς που αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Η απόφαση αυτή ήταν αναμενόμενη εδώ και ημέρες και πλέον άπαντες στέκονται στο πλευρό της Εθνικής για να φέρει μία μεγάλη πρόκριση.

Η ανακοίνωση:

«Ομόφωνα και ομόθυμα, η Super League έκανε αποδεκτό το αίτημα του Ομοσπονδιακού Τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας κ. Gustavo Poyet, περί μετάθεσης της 2ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs, προκειμένου να διευκολυνθεί η προετοιμασία της Εθνικής μας Ομάδας, πριν τους κρίσιμους αγώνες της για την πορεία της προς το UEFA EURO 2024.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμότερες ευχές για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας και καλεί όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, να στηρίξουν την Εθνική μας Ομάδα!

Όλες οι ομάδες της Super League είμαστε ένα σώμα και μια ψυχή με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της Εθνικής μας Ομάδας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη πρόκριση!»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.