Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ο Μουρίνιο

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ο Μουρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2014 08:02
Ικανοποιημένος από την ισοπαλία (1-1) που απέσπασε η Τσέλσι στην έδρα της Γαλατάσαραϊ είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο όπως δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη.

Το εγκώμιο της Γαλατάσαραϊ έπλεξε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος χαρακτήρισε πολύ δυνατή την τουρκική ομάδα και έμεινε ικανοποιημένος από το τελικό 1-1, που όπως τόνισε, είναι καλύτερο από το 0-0:

«Το 1-1 είναι καλύτερο από το 0-0 που υπήρχε στην έναρξη του αγώνα. Δεν είναι κακό αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στον επαναληπτικό γιατί θα έχουμε απέναντί μας μια πολύ δυνατή ομάδα».

Μάλιστα, ο «special one» άφησε «αιχμές» για τους επιθετικούς του, λέγοντας πως για ακόμα ένα παιχνίδι δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με αποτέλεσμα να μην «καθαρίσουν» τη νίκη όσο το σκορ ήταν στο 1-0:

«Στο πρώτο μέρος είχαμε ευκαιρίες να «καθαρίσουμε» το ματς. Δεν κριτικάρω τους επιθετικούς μου, αλλά είχαν φάσεις για ένα δεύτερο γκολ που θα είχε αλλάξει εντελώς την πορεία του παιχνιδιού. Βέβαια αυτή είναι η… ιστορία της ομάδας όλη τη σεζόν» δήλωσε ο Μουρίνιο.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τον κόσμο της Τσέλσι το... 10% της καυτής ατμόσφαιρας που συνάντησε η ομάδα του στην Τουρκία στον επαναληπτικό του «Στάμφορντ Μπρίτζ»:

«Θέλω σε τρεις εβδομάδες από τους οπαδούς μας το.... 10% της ατμόσφαιρας που συναντήσαμε σήμερα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.