Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατρόμητος – Λαμία 3-1: Έβαλαν τέλος στην κατρακύλα οι Περιστεριώτες

Ατρόμητος – Λαμία 3-1: Έβαλαν τέλος στην κατρακύλα οι Περιστεριώτες

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/2/2024 19:21
Η Λαμία έμεινε στους πανηγυρισμούς για την είσοδο των πλει-οφ και ο Ατρόμητος με πρωταγωνιστή τον Αντζιέλσκι πήρε τη νίκη με 3-1 στο Περιστέρι, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα από το 69’, και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από επτά αγωνιστικές.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις 7 Ιανουαρίου πανηγύρισε ο Ατρόμητος, επικρατώντας με 3-1 της Λαμίας στο Περιστέρι. Οι Περιστεριώτες έβαλαν έτσι τέλος σ’ ένα στενάχωρο σερί επτά αγώνων με μόλις δύο βαθμούς και πέρασε στην 8η θέση με 27 βαθμούς, εννέα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Λαμία ταξίδεψε στην πρωτεύουσα με στόχο τη νίκη που θα της έδινε το εισιτήριο για τα πλει-οφ, αυτό ήρθε πριν τη σέντρα μετά την ισοπαλία του Αστέρα με την Κηφισιά στην Τρίπολη. Οι Φθιωτοί έμειναν στους πανηγυρισμούς και βρέθηκαν πίσω μόλις στο 2ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Γιουμπιτάνα σε τετ-α-τετ με τον Κοσέλεφ.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν αντίδραση, «άγγιξαν» το γκολ στο 19’ με σουτ του Τσιλούλη το οποίο απέκρουσε ο Τσιντώτας και βρήκαν την ισοφάριση στο 26’. Ο Μαρτίνεθ με τρομερή ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και παρότι έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Κούντε, κατάφερε να βγάλει ασίστ για τον Σλίβκα, ο οποίος πέρασε τον Τσιντώτα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Λαμία θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 45+1’ αλλά ο Μαρτίνεθ αστόχησε απέναντι από τον γκολκίπερ του Ατρόμητου.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό αλλά ο Ατρόμητος χρειάστηκε μια φάση για να ανακτήσει το προβάδισμα. Στο 61’ μετά από σέντρα του Κούντε, ο Βαλένσια έπιασε την κεφαλιά, ο Κοσέλεφ απέκρουσε αλλά ο Αντζιέλσκι πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε από κοντά για το 2-1.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 69’ καθώς ο Γιουμπιτάνα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για πάτημα στον Τζανετόπουλο και άφησε τον Ατρόμητο με παίκτη λιγότερο.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν πτόησε τον Ατρόμητο, ο οποίος ήταν πιο δραστήριος και είχε τρία ακυρωθέν γκολ, αλλά το τρίτο στο 81’ μέτρησε κανονικά μέσω VAR. Ο Κουέν βρήκε εξαιρετικά τον Αντζιέλσκι, αυτός έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Κοσέλεφ και με πλασέ «έγραψε» το 3-1.

Η Λαμία βρήκε δίχτυα στο 86’ με τον Σλίβκα έπειτα από κόρνερ αλλά το γκολ δεν μέτρησε μέσω του VAR λόγω του επιθετικού φάουλ στον Τζαβέλα. Το 3-1 έμεινε έτσι ως το φινάλε και ο Ατρόμητος έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων, την ώρα που η Λαμία ετοιμάζει πλέον τα πλάνα του για τα πλει-οφ.

Αξιοσημείωτο ότι αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Καρλίτος με τη φανέλα της Λαμίας, και γενικότερα στην Σούπερ Λιγκ, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αστάνα. Ο Ισπανός με τα δέκα τέρματα που σημείωσε στο πρωτάθλημα αποτέλεσε παίκτη-κλειδί στην πορεία της Λαμίας για την είσοδο στα πλει-οφ.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Αθανασίου (74' Ντε Μποκ), Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Καμαρά (59' Κουέν), Βέργος (59' Αντζιέλσκι), Βαλένσια.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Νούνιες (66' Στάνκο), Τζανδάρης (Σαντάνα), Σλίβκα, Τσιλούλης (85, Μαρτίνεθ, Καρλίτος (66' Μάλτζι).
Ατρόμητος – Λαμία 3-1: Έβαλαν τέλος στην κατρακύλα οι Περιστεριώτες
Ο Καρλίτος αποθεώθηκε από την εξέδρα στο τελευταίο του παιχνίδι στην Σούπερ Λιγκ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.