Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αυτή είναι η προεπιλογή του Καζακστάν για τον αγώνα με την Ελλάδα

Αυτή είναι η προεπιλογή του Καζακστάν για τον αγώνα με την Ελλάδα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/2/2024 16:22
Από 33 ποδοσφαιριστές αποτελείται η προεπιλογή της Εθνικής Καζακστάν για τον ημιτελικό των ημιτελικών των πλέι οφ του Nations League με αντίπαλο την Ελλάδα (21/3) στην «OPAP Arena».

Οι Καζάκοι έχουν στοχεύσει σε αυτό το ματς καθώς θεωρούν ότι έχουν μπροστά τους μία τεράστια ευκαιρία για να δώσουν το «παρών» για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελική φάση κάποιας μεγάλης διοργάνωσης κι ελπίζουν ότι θα λάβουν μέρος στο Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Μάλιστα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στο Ντουμπάι στις 8/3 ούτως ώστε να δουλέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο κόουτς Μαγκομέντ Αντίγιεφ θα έχει 33 ποδοσφαιριστές στην προεπιλογή και στη συνέχεια θα γίνει το... ξεσκαρτάρισμα ούτως ώστε να προκύψει η αποστολή.

Αναλυτικά η προεπιλογή των Καζάκων:

Τερματοφύλακες: Σάτσκι (Ακτόμπε), Σαϊζάντα (Ορνταμπάσι), Ουστιμένκο (Καϊράτ), Ζαρούτσκι (Αστάνα).

Αμυντικοί: Μάλι, Ερλάνοφ (Ορνταμπάσι), Καΐροφ, Τανζαρίκοφ (Ακτόμπε), Ασρανκούλοφ, Ταπάλοφ, Βαλιούλιν (Τομπολ), Μπιστρόφ, Μαρότσκιν, Ντοσμαγκαμπέτοφ, Βορογκόβσκι (Αστάνα), Αλίπ (Ζενίτ), Σκβορτσόφ (Χίμκι), Ζούεφ (Άρσεναλ Τούλα).

Μέσοι: Ζαϊνουτντίνοφ (Μπεσικτάς), Ταγκιμπέργκεν, Ζαρινμπέτοφ (Ορνταμπάσι), Σαμορόντοφ, Κενέσοφ, Οράζοφ (Ακτόμπε), Σαντιμπέκοφ (Καϊράτ), Κουάτ, Μπεϊσεμπέκοφ (Αστάνα), Τσενοκόφ (Τομπόλ).

Επιθετικοί: Αϊμπέτοφ (Άδανα Ντεμίρσπορ), Αστάνοφ, Προκοπένκο, Καρίμοφ (Αστάνα), Σβιριντόφ (Γελιμάι).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.