Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χόντγκσον: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αποχώρησε από την Κρίσταλ Πάλας

Χόντγκσον: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αποχώρησε από την Κρίσταλ Πάλας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2024 18:21
Παρελθόν από τον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας αποτελεί ο Ρόι Χόντγκσον, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία των «αετών». Αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι ο Όλιβερ Γκλάσνερ.

Ολοκληρώθηκε η θητεία του Ρόι Χόντγκσον στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας με τον 76χρονο να γνωστοποιεί ότι αποχωρεί από τα καθήκοντα του ως τεχνικός των «αετών».

Τα αρνητικά αποτελέσματα της αγγλικής ομάδας είχαν φέρει τον έμπειρο τεχνικό στην πόρτα της εξόδου και από την περασμένη Τετάρτη (14/2) ακούγονταν ότι ο σύλλογος είχε έρθει σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Όλιβερ Γκλάσνερ για τη διάδοχη κατάσταση.

Μία ημέρα μετά ο Χόντγκσον ένιωσε άρρωστος στην προπόνηση της ομάδας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν μέχρι πρόσφατα σε σταθερή κατάσταση. Όπως ενημέρωσε η Κρίσταλ Πάλας, ο 76χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αισθάνεται καλά.

Ο Άγγλος τεχνικός, που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας σε 200 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ σε διάστημα έξι σεζόν, δήλωσε μεταξύ άλλων ετά την αποχώρηση του: «Αυτός ο σύλλογος είναι πολύ ιδιαίτερος, σημαίνει τόσα πολλά για μένα και έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην ποδοσφαιρική μου ζωή. Απόλαυσα πλήρως τον χρόνο μου εδώ σε έξι σεζόν, καθώς μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ με κορυφαίους παίκτες και προσωπικό κάνοντας αυτό που αγαπώ κάθε μέρα. Ωστόσο, καταλαβαίνω, δεδομένων των πρόσφατων συνθηκών, μπορεί να είναι συνετό αυτή τη στιγμή για τον σύλλογο να προγραμματίσει εκ των προτέρων, και ως εκ τούτου πήρα την απόφαση να αποχωρήσω ώστε ο σύλλογος να μπορέσει να προωθήσει τα σχέδιά του για έναν νέο προπονητή, όπως προβλέπεται για αυτό το καλοκαίρι».

Να σημειωθεί πως οι Πάντι ΜακΚάρθι και Ρέι Λέβινγκτονκ θα ηγηθούν της ομάδας στον αποψινό κρίσιμο αγώνα με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ». Υπενθυμίζεται ότι η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας και στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.