Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ποντένσε: «Ήμουν στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου κι επέλεξα να έρθω στον Ολυμπιακό γιατί εδώ είναι το σπίτι μου»

Ποντένσε: «Ήμουν στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου κι επέλεξα να έρθω στον Ολυμπιακό γιατί εδώ είναι το σπίτι μου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/2/2024 18:01
Μία ημέρα μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Τούμπα ο Ντανιέλ Ποντένσε αναφέρθηκε στο τι έχει αλλάξει στην ομάδα αλλά και στο πως νιώθει στη δεύτερη θητεία του σε αυτήν.

Ο Πορτογάλος άσος που σημείωσε ένα απίθανο γκολ στη Θεσσαλονίκη και ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του, τόνισε πως τίποτα δεν είναι σύμπτωση και πως όλα οφείλονται στη σκληρή δουλειά και στην ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων».

Παράλληλα αναφορικά με το πως νιώθει στον Ολυμπιακό υπογράμμισε πως εδώ είναι το σπίτι του και πως όταν κάποιος είναι στο σπίτι του νιώθει πάντα καλύτερος.

Όσα δήλωσε ο Ποντένσε στο Olympiacos TV:

«Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Από το πρώτο σχεδόν παιχνίδι της χρονιάς την ψάχναμε, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα καταφέρναμε. Σήμερα όμως ήταν η μέρα μας. Είμαστε σε μια καλή στιγμή... Απ' το παιχνίδι με την Φερεντσβάρος και συνεχίσαμε σήμερα. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για το αν θεωρείς πως κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα: «Δεν υπάρχουν συμπτώσεις στο ποδόσφαιρο. Αν δουλεύεις και σκέφτεσαι με τον σωστό τρόπο, ιδιαίτερα σε ένα τόσο σπουδαίο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, θα πετυχαίνεις περισσότερες νίκες, θα παίζεις καλύτερα. Δεν νομίζω λοιπόν πως πρόκειται για σύμπτωση. Βελτιώνουμε το παιχνίδι μας, τη νοοτροπία μας και σήμερα δείξαμε μια καλή πλευρά του εαυτού μας. Δείξαμε πόσο καλοί παίκτες είμαστε και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Για το γκολ που σημείωσε: «Νομίζω πως έχει να κάνει με το πάθος και την ποιότητα. Μερικές φορές την βγάζω στο γήπεδο και νομίζω πως πρέπει να βγαίνει συχνότερα. Προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ και σήμερα ήταν μια πολύ καλή μέρα».

Για το τι σημαίνει για αυτόν ο Ολυμπιακός: «Νομίζω πως όλοι ξέρουν την απάντηση. Ήμουν στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και επέλεξα να έρθω εδώ όπου νιώθω ευτυχισμένος και αγαπητός από όλους. Ακόμη και στις κακές στιγμές, αυτό σημαίνει. Είμαι στο σπίτι μου και όταν είσαι στο σπίτι σου νιώθεις πως είσαι ο καλύτερος του κόσμου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.