Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League: Κανονικά το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, απορρίφθηκε το αίτημα των Πειραιωτών

Super League: Κανονικά το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, απορρίφθηκε το αίτημα των Πειραιωτών

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/2/2024 16:50
Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (18/2, 20.30) θα διεξαχθεί κανονικά, μια και απορρίφθηκε στο ΔΣ της Stoiximan Super League το αίτημα των Πειραιωτών για αναβολή λόγω των αγώνων τους με τη Φέρεντσβαρος για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Την Τετάρτη (14/2) έγινε γνωστό ότι οι Πειραιώτες κατέθεσαν αίτημα αναβολής του εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν από την πλευρά του θετικός σε τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς κι εκείνος έχει «φορτωμένο» πρόγραμμα αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Τελικά πάντως το έκτακτο ΔΣ της λίγκας δεν ενέκρινε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, έστω κι αν υπήρξαν σκέψεις ακόμα και για αναβολή ολόκληρης της 23ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Για να γινόταν αποδεκτό το αίτημα της αναβολής χρειάζονταν δέκα θετικές ψήφοι όμως συγκεντρώθηκαν μόνο επτά, τρεις ομάδες -μεταξύ των οποίων Παναθηναϊκός και ΑΕΚ- ψήφισαν κατά κι άλλες τέσσερις λευκό.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι θα διεξαχθεί κανονικά τόσο το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα όσο και η υπόλοιπη 23η αγωνιστική.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Υπέρ: Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκός, ΟΦΗ

Κατά: ΑΕΚ, Άρης, Παναθηναϊκός

Λευκό: Λαμία, Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.