Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η Ρεάλ συμφώνησε με τον Ντέιβις»

«Η Ρεάλ συμφώνησε με τον Ντέιβις»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/2/2024 16:36
Έτοιμη για μία νέα τεράστια μεταγραφή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα τα έχει βρει με τον Αλφόνσο Ντέιβις και θα πρέπει να κάνει deal και με την Μπάγερν Μονάχου για να τον αποκτήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Η «Βασίλισσα» παρά το γεγονός ότι διαθέτει ένα «πλούσιο» ρόστερ θέλει πάντοτε να ενισχύεται και ο Φλορεντίνο Πέρεθ εμφανίζεται μόνιμα πρόθυμος για ακριβές μεταγραφές που θα προσθέσουν ακόμα περισσότερη αίγλη στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Σύμφωνα με το «Relevo» ο Αλφόνσο Ντέιβις έχει ήδη συμφωνήσει με τους «μπλάνκος» για να μεταπηδήσει στην ισπανική πρωτεύουσα. Βέβαια το συμβόλαιό του με την Μπάγερν λήγει το καλοκαίρι του 2025 κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει η Ρεάλ να τα βρει με τους Βαυαρούς, αν θέλει να τον κάνει δικό της νωρίτερα.

Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί όμως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι πρωταθλητές Γερμανίας θα ζητήσουν ένα μεγάλο ποσό.

Αναμφίβολα πάντως πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το αργότερο το καλοκαίρι του 2025, ο 23χρονος άσος θα φοράει πλέον τη φανέλα της «Βασίλισσας».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.