Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντζιος: «Κάναμε το πρώτο βήμα, ανυπόμονοι για το δεύτερο παιχνίδι» (video)

Μάντζιος: «Κάναμε το πρώτο βήμα, ανυπόμονοι για το δεύτερο παιχνίδι» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2024 22:05
Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος τόνισε πως η ομάδα του έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και δήλωσε ανυπόμονος για τη ρεβάνς μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Όλα όσα είπε ο τεχνικός του Άρη στην Cosmote TV μετά τη νίκη με 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου:

«Σίγουρα κάναμε το πρώτο βήμα σ’ ένα δύσκολο γήπεδο, με ωραία ατμόσφαιρα αφού είδαμε τον κόσμο πάλι στα γήπεδα. Δεν μπήκαμε καλά, στο πρώτο 15-20 δεχτήκαμε πίεση, με δικά μας λάθη και πολλές στατικές φάσεις. Ισορροπήσαμε, στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, βρήκαμε το γκολ που θέλαμε και περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας για να πάρουμε την πρόκριση»

Για το ότι βγαίνει η πίεση από το παιχνίδι: «Ήταν ένας ημιτελικός, συνεχόμενα τα παιχνίδια, υπήρχαν καλές και κακές στιγμές της ομάδας. Όπως είπα, στο πρώτο κομμάτι δεν ήμασταν καθόλου καλά στο πρώτο κομμάτι, από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε, βρήκαμε τις φάσεις μας, βάλαμε το γκολ, κερδίσαμε και όπως είπα περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το δεύτερο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.