Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πετράκης: «Πολύ άδικο αυτό που συνέβη, έχουμε άλλη μία ευκαιρία» (video)

Πετράκης: «Πολύ άδικο αυτό που συνέβη, έχουμε άλλη μία ευκαιρία» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2024 21:55
Ως άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού με τον Άρη ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης ο οποίος στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που είχε η ομάδα του. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως οι πιθανότητες είναι πλέον λίγες, αλλά τόνισε πως αν η ομάδα του θα τα δώσει όλα στη ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναιτωλικού στην Cosmote TV μετά την ήττα με 1-0 από τον Άρη στο Αγρίνιο, για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μας βοήθησε πάρα πολύ στη σημερινή μεγάλη προσπάθεια των παιδιών. Θεωρώ ότι αυτό που συνέβη σήμερα ήταν πολύ άδικο για εμάς με βάση και τη στατιστική και τη συνολική εικόνα του αγώνα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, πολλές τελικές δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Χωρίς να έχει πολλές τελικές ο αντίπαλος κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι. Έχουμε άλλη μία ευκαιρία, σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε. Το πλεονέκτημα σίγουρα το έχει ο Άρης που παίζει και στην έδρα του και είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά και εμείς δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι, θα τα δώσουμε όλα στη ρεβάνς μήπως μπορέσουμε να καταφέρουμε ότι δεν μπορέσαμε σήμερα».

Για το αν υπάρχει ακόμα πίστη με το ένα γκολ στην πλάτη: «Ένα γκολ είναι ένα γκολ. Κάναμε πολύ καλές ευκαιρίες που δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ. Αν είμαστε με την ίδια νοοτροπία και το ίδιο προφίλ, ίσως στο επόμενο παιχνίδι να έχουμε περισσότερη τύχη που δεν είχαμε σήμερα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσουμε αυτό που δεν καταφέραμε σήμερα, τις όποιες λίγες πιθανότητες που έχουμε, διότι παίζουμε εκτός έδρας, να κάνουμε ότι μπορούμε μήπως μπορέσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.