Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Σφαλιάρα» για Μπαρτσελόνα στο «Ανοέτα»

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Σφαλιάρα» για Μπαρτσελόνα στο «Ανοέτα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2014 22:54
Η Σοσιεδάδ υποχρέωσε την Μπαρτσελόνα σε ήττα με 3-1 στο «Ανοέτα», παίρνοντας έτσι εκδίκηση για τον πρόσφατο αποκλεισμό της στο Κύπελλο Ισπανίας. Στο +3 η Ρεάλ!

Ανώμαλη προσγείωση για τη Μπαρτσελόνα, καθώς λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη της στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν με 3-1 στην έδρα της Σοσιεδάδ και επέτρεψαν στην Ρεάλ (και πιθανότατα στην Ατλέτικο) να ξεφύγει με +3 στην κορυφή.

Οι Καταλανοί πραγματοποίησαν απογοητευτική εμφάνιση, μένοντας πίσω στο σκορ στο 32’ από αυτογκόλ του Σονγκ, και παρά την ισοφάριση του Μέσι στο 36’, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο (αποβλήθηκε στο ημίχρονο).

Και αυτό διότι η Σοσιεδάδ εκμεταλλεύτηκε την κακή άμυνα της Μπαρτσελόνα και πέτυχε δύο γκολ με τους Γκριζμάν (54’) και Θουρουτούθα (59’) για το τελικό 3-1!

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα, με τον Βέλα να σημαδεύει από πλεονεκτική θέση το δοκάρι του Βαλντές στο 81’.

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να απαντήσει με αποτέλεσμα να φύγει με την ήττα από το «Ανοέντα» και να υποχωρήσει στην 2η θέση με -3 από την Ρεάλ.

Από την άλλη, η Σοσιεδάδ ανέβηκε στους 43 και απειλεί Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ για την 4η προνομιούχο θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Να σημειωθεί πως ο Μέσι με το γκολ που σημείωσε έφτασε τα 229 γκολ σε 264 παιχνίδια και ξεπέρασε τον Ραούλ στην τρίτη θέση με τους σκόρερ όλων των εποχών στο ισπανικό πρωτάθλημα. Πέντε γκολ περισσότερα έχει ο Ούγκο Σάντσεθ που βρίσκεται στη 2η θέση, ενώ πρώτος με 252 τέρματα είναι ο Τέλμο Θάρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.