Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη για Μαν. Γιουνάιτεντ πριν τον Ολυμπιακό

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη για Μαν. Γιουνάιτεντ πριν τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2014 21:38
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φαν Πέρσι (62’) και γκολ του Ρούνεϊ (68’), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-0 την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο στρέφει πλέον την προσοχή της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας (2-0) και να πιάσει προσωρινά την Έβερτον στην 6η θέση της βαθμολογίας, με τα «ζαχαρωτά» ωστόσο να έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να τα καταφέρουν, ωστόσο στην επανάληψη το πέναλτι που κέρδισε ο Εβρά στο 62’ από τον Σαμάκ, έδωσε τη λύση για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, με τον Φαν Πέρσι να εκτελεί εύστοχα από την άσπρη βούλα, για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Έξι λεπτά μετά, ο Ρούνεϊ «κλείδωσε» τη νίκη για την Γιουνάιτεντ, γιορτάζοντας με γκολ την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, με τον Άγγλο άσο να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Έτσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τους 45 βαθμούς και βρίσκεται στο -8 από την 4η Λίβερπουλ που έχει παιχνίδι λιγότερο, και πλέον η ομάδα του Μόγιες στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.