Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πειθαρχική Δίωξη σε ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας για ρατσιστική συμπεριφορά

Πειθαρχική Δίωξη σε ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας για ρατσιστική συμπεριφορά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2024 15:41
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του παίκτη της Καλαματάς, Αρίμπας Αλεχάντρο μετά τις καταγγελίες του Αμπιόλα Ντάουντα για ρατσιστική συμπεριφορά στον αγώνα του Ιωνικού με την «Μαύρη Θύελλα».

Πειθαρχική Δίωξη στον ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας, Αρίμπας Αλεχάντρο άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης.

Ο λόγος είναι η ρατσιστική συμπεριφορά που <bκατηγορείται να επέδειξε εις βάρος του Αμπιόλα Ντάουντα του Ιωνικού, στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος: α) του Arribas Alejandro, ποδοσφαιριστή της ομάδας «Καλαμάτα Π.Σ.» και β) Καλαμάτα Π.Σ.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι την 5-2-2024 στην Καλαμάτα όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας Καλαμάτα-Ιωνικός για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, ο Arribas Alejandro ως ποδοσφαιριστής της ομάδας «Καλαμάτα Π.Σ.» διέπραξε σε βάρος άλλου ποδοσφαιριστή της ομάδας «Ιωνικός» περιφρονητική και ρατσιστική εξ αιτίας του χρώματός του πράξη.

Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 18§§1,2α,3, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.